Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 11, 2015

Εθνικισμoς ή Μνημoνια


 Εθνικισμός ή Μνημόνια

Γράφει o  Ευάγγελος Καρακώστας

Οι πρόσφατες κάλπικες δημοσκοπήσεις που φέρουν το 70% του Ελληνικού Λαού να τάσσεται υπέρ ενός «έντιμου συμβιβασμού» με τους δανειστές, αποτελούν την πανηγυρικότερη των επιβεβαιώσεων της Χρυσής Αυγής σχετικά με την μετεκλογική πορεία της κυβέρνησης Σύριζα. Ο σχηματισμός δε κυβέρνησης με τη σύμπραξη Σύριζα και ΑΝΕΛ, εξαντλεί τα υποτιθέμενα «αντιμνημονιακά» βέλη στη φαρέτρα του διεφθαρμένου και....
φαύλου Καθεστώτος, το οποίο δια των μέσων μαζικής εξαπάτησης διαμορφώνει την κοινή γνώμη και τις πολιτικές επιλογές αυτής.
Η επιβεβαίωση της απαρέγκλιτης τήρησης της μνημονιακής πολιτικής από τη νέα συγκυβέρνηση, υποχρεώνει το στρατευμένο και απολύτως ελεγχόμενο δημοσιογραφικό κόσμο σε αλλαγή τακτικής, ήτοι μεταβολή του τρόπου εξαπάτησης. Η νέα όμως τακτική έχει το βαρύ μειονέκτημα να προσκρούει στη κοινή λογική διότι επιχειρεί επί της ουσίας να πείσει πως εκείνοι που ψήφισαν Σύριζα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, το έπραξαν όχι για να τερματίσει ο Τσίπρας την πολιτική των μνημονίων, αλλά για να προχωρήσει σε έναν έντιμο συμβιβασμό με τους τοκογλύφους!
Δηλαδή δημοσκόποι, δημοσιογράφοι και πολιτικοί μας λέγουν καθαρά και ξάστερα πως ο Ελληνικός Λαός θέλει Μνημόνια, αλλά τα θέλει με πρωθυπουργό Τσίπρα και όχι Σαμαρά!
Που οφείλεται η αλλαγή τακτικής
Επί τυραννικής διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης έπαιζαν συνεχώς το χαρτί της κατάργησης -μέχρι σκισίματος- των Μνημονίων. Η τεράστια λαϊκή δυσαρέσκεια εξαιτίας του ραγιαδισμού της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας και των δραματικών αυτής συνεπειών στην καθημερινότητα των Ελλήνων, ωθούνταν τεχνηέντως προς τα δήθεν αντιμνημονιακά κόμματα Σύριζα και ΑΝΕΛ. Η νέα όμως πολιτική πραγματικότητα, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τις εκλογές του Ιανουαρίου, έχει καταστήσει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, την μοναδική πολιτική δύναμη που αντιτάσσεται έργω και λόγω στα Μνημόνια και στη συνέχιση της δουλείας των τόκων. Προφανώς, εκείνοι που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη έχουν βρεθεί προ αδιεξόδου: εάν στηλιτεύσουν την στράτευση Σύριζα και ΑΝΕΛ στο μνημονιακό στρατόπεδο, θα προκαλέσουν αυτομάτως την εκλογική γιγάντωση της Χρυσής Αυγής.
Ο σκόπελος αυτός για την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου που συνεχίζει να πλουτίζει σε μια περίοδο που η μεγάλη πλειοψηφία του Λαού μας δοκιμάζεται σκληρότατα, επιδιώκεται να ξεπεραστεί με το εξής τέχνασμα: θα βομβαρδισθεί ο Ελληνικός Λαός με φαιδρότητες περί αποκατάστασης της εθνικής υπερηφάνειας και βεβαίως με τις μαϊμού δημοσκοπήσεις, όπου η πλειοψηφία των πολιτών ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση έναν έντιμο συμβιβασμό με τους ευρωπαίους δανειστές!
Το μοναδικό διαπραγματευτικό επιχείρημα της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ
Κατά τις συζητήσεις με τους αξιωματούχους της Ε.Ε. και της γερμανικής κυβέρνησης, τα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης αποκαλύφθηκε πως δεν διαθέτουν όχι plan B, αλλά ούτε καν plan A. Στην πραγματικότητα, το μοναδικό επιχείρημα της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ εκπεφρασμένο από τα χείλη των Α. Τσίπρα, Γ. Βαρουφάκη, Ν. Κοτζιά, υπήρξε τούτο: βοηθήστε την κυβέρνησή μας να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό, αλλιώς οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα καταστήσουν τη Χρυσή Αυγή, κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα!
Αυτό ακριβώς το αίσχος της επίκλησης στην παρέμβαση των ξένων προκειμένου να μην αφεθεί ελεύθερος ο Ελληνικός Λαός να ορίζει τα πολιτικά πράγματα στην Πατρίδα, συνιστά την αυλαία του μεταπολιτευτικού μορφώματος που εξουσιάζει από το 1974. Ενός μορφώματος που εξαπλώθηκε σε όλα τα κόμματα του κατ’ επίφαση «συνταγματικού» τόξου και σε πλήρη αρμονία και ταύτιση με τα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα, καταδυναστεύει τον τόπο επί δεκαετίες οδηγώντας αναπόφευκτα στη σημερινή οικονομική, πολιτική, κοινωνική και ηθική χρεοκοπία.
Με απλά λόγια, το αντεθνικό Καθεστώς αντικατέστησε το φθαρμένο υλικό Σαμαρά-Βενιζέλου ή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με το λαοφιλέστερο σχήμα Τσίπρα-Καμμένου, το οποίο επένδυσε στην αντιμνημονιακή ρητορική με τον ίδιο τρόπο κατά τον οποίο ο Τζέφρυ Παπανδρέου εξελέγη πανηγυρικά το 2009 με το περίφημο «λεφτά υπάρχουν». Ότι ακολούθησε την εκλογή Παπανδρέου στην πρωθυπουργία το 2009, θα πρέπει να αναμένεται από το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου σήμερα. Τα πρώτα σημάδια έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και θα ενταθούν με την πάροδο του χρόνου. Στην πράξη, όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου υπηρετούν τα ίδια συμφέροντα με ελάχιστες μονάχα διαφορές, αποτελούν δε τις βαλβίδες ασφαλείας του Καθεστώτος. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η Χρυσή Αυγή δεν ανήκει -ούτε και θα μπορούσε να ανήκει- στη λέσχη των υπηρετών της εγχώριας και διεθνούς πλουτοκρατίας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η Χρυσή Αυγή υφίσταται τη λυσσαλέα πολεμική σύσσωμου του πολιτικού υποκόσμου των ανδρείκελων και επιπρόσθετα του συνόλου των δομών του Καθεστωτικού μηχανισμού.
Το τέλος των Μνημονίων σημαίνει Χρυσή Αυγή
Άπαντες οι πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές συμφωνούν στην εξής εκτίμηση: η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής από την κυβέρνηση της Αριστεράς με την σύμπραξη των ΑΝΕΛ, θα συμβάλλει στην ανοδική έκρηξη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Ο χρόνος κυλά προς όφελος των Ελλήνων Εθνικιστών όχι επειδή τρέφουμε αυταπάτες πως θ’ ακουστεί η φωνή και οι θέσεις μας στα υπερχρεωμένα τσοντοκάναλα και στις ρυπαροφυλλάδες, αλλά επειδή θα αδυνατούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και το σύστημα της διαπλοκής να δικαιολογήσει τα εγκλήματα εις βάρος της Πατρίδος και του Λαού.
Βεβαίως, το Καθεστώς δεν θα επιτρέψει μέσα σ’ ένα κλίμα μεμψιμοιρίας να γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα η Χρυσή Αυγή. Νέοι «σωτήρες» θ’ αναδειχθούν από το σύστημα, σε μια απέλπιδα απόπειρα να αναχαιτισθεί η επέλαση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Νέες προκλήσεις θα ανακύψουν και καθεστωτικές προβοκάτσιες θα στηθούν αποσκοπώντας στην απαξίωση του νόμιμου Πολιτικού μας Αγώνος. Οι εμπειρίες του παρελθόντος αποτελούν οδηγό για το μέλλον, ως εκ τούτου η προσήλωση στην ιερότητα του Σκοπού -την κατάκτηση της Εθνικής Ελευθερίας- και η διαφύλαξη της Ενότητας του Πολιτικού μας Οργανισμού συνιστούν την ισχυρότερη απάντηση στο Καθεστώς των φαύλων.
Όσο ο Λαός μας θα αφυπνίζεται και θα αντιλαμβάνεται την απάτη του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου, τόσο περισσότερο θα καλλιεργείται στη συνείδησή του η θέση πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τελευταία ελπίδα ενός Έθνους που βάλλεται πανταχόθεν. Αναπόφευκτα, οι Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης και Αξιοπρέπειας, Γαλανόλευκες και Πορφυρές, θα ορθώνονται από τα χέρια των Εθνικιστών.
Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός την απελευθέρωση από τη δουλεία των τόκων;
Καθότι το τοπίο των αντίπαλων πολιτικών στρατοπέδων ξεδιαλύνει και θα ξεκαθαρίζει ακόμη περισσότερο όσο περνά ο χρόνος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα στέκει αμετακίνητα ως η μοναδική πολιτική δύναμη αντίστασης στους εγχώριους και διεθνείς τοκογλύφους που εξαθλιώνουν τους Έλληνες. Συνεπώς και μακράν των ψευτοδιλημμάτων που θα προβάλλει το σύστημα της υποτέλειας και του ραγιαδισμού, το ουσιαστικό δίλημμα στο οποίο ο Λαός μας θα κληθεί να πάρει θέση είναι το κάτωθι:
Επιθυμεί ο Λαός μας την απελευθέρωση από τη δουλεία των τόκων ή είναι τόσο δειλός ώστε να προσμένει μεμψιμοιρώντας τον επερχόμενο αφανισμό του;
Εάν οι Έλληνες αρέσκονται στο να ζουν -για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν οι ξένοι επικυρίαρχοι- ως σκλάβοι των αγορών και της διεθνούς τοκογλυφίας, επιτρέποντας σε εγχώρια και διεθνή αρπακτικά να κατασπαράζουν τις σάρκες τους, δεν έχουν παρά να συνεχίσουν να στηρίζουν τους φιλελεύθερους και μαρξιστές υπηρέτες του καπιταλισμού.
Εάν όμως επιθυμούν την απελευθέρωση από τη δουλεία των τόκων, οπότε κατ’ επέκταση, επιδιώκουν την Εθνική Ελευθερία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, τότε καλούνται να βαδίσουν μαζί με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στο δρόμο του Καθήκοντος και του Αγώνα.
Ο τιτάνιος Ανδρέας Κάλβος βροντοφωνάζει σείοντας την ελληνική γη:
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,
Ζυγόν δουλείας ας έχωσι.
Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία».
Εάν ζούσε σήμερα ο ποιητής, θα συμπλήρωνε αναμφισβήτητα:
Θέλει αρετή, τόλμη και Χρυσή Αυγή η ελευθερία!
Κανένας συμβιβασμός λοιπόν με το Καθεστώς των φαύλων. Αγώνας ολοκληρωτικός μέχρι την Τελική Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών