Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 16, 2015

Κατάντια: Το καθεστώς επιστρατεύει κατά της Χρυσής Αυγής τον αρχινονό Στεφανάκο!

Ενόψει της Μεγάλης Δίκης αλλά και της αναμενόμενης ανόδου της Χρυσής Αυγής (όταν ο λαός θα αντιληφθεί την κοροϊδία των Τσιπροκαμμένων), το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς και η «κυβερνώσα αριστερά» του, δε διστάζει να επιστρατεύσει ακόμα και τον αρχινονό της νύχτας Στεφανάκο, για να δημιουργήσει συνθήκες τρομοκρατίας! Προφανώς, η χρησιμοποίηση αυτού του αρχιγκάγκστερ από τους σαπισμένους γραικύλους των Αθηνών γίνεται κατά τα πρότυπα της χρησιμοποίησης της ιταλικής μαφίας από τους Αμερικανούς κατά τον Β΄ Π.Π., για την… απελευθέρωση της Ευρώπης!

Συνέντευξη, λοιπόν, στη φυλλάδα των Ιών (και υποβολέα της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής…) έδωσε ο μεγαλοκακοποιός των συμβολαίων θανάτου, που το παίζει… ιδεολόγος (!!!) και αντισυστημικός (!!!), ο οποίος, αφού πρώτα δήλωσε ότι από το 1981 ψήφιζε ΚΚΕ εσωτερικού («ο τρίτος δρόμος πάει στη Συγγρού, ΚΚΕ εσωτερικού», όπως έλεγαν τότε κάτι… παλιόπαιδα), εν συνεχεία κάλεσε τη συγκυβέρνησή του να… βιαστεί για να μη χάσει τον κόσμο και στο τέλος ξέρασε τα εξής για τους χρυσαυγίτες:...


«Είναι ένα συνονθύλευμα φασιστών, ναζιστών, δειλών, ανεπαρκών ατόμων. Παράγωγο της εποχής που αντλεί παραδόσεις από διάφορα μορφώματα του παρελθόντος. Όμως, το χειρότερο είναι πως ψηφίζουν αρκετοί που δεν είναι οπωσδήποτε κάτι απ’ όλα τα παραπάνω. Απλά τα αποδέχονται, δίχως να ενοχλούνται, στ’ όνομα του «πατριωτισμού» ή της «κάθαρσης». Αυτή η αποδοχή είναι λιγότερο ένοχη, αλλά πολύ πιο επικίνδυνη. Ο πιο ταιριαστός φίλος-σύμμαχος-συνοδοιπόρος αυτού του συνονθυλεύματος είναι δυνατόν να είναι το οργανωμένο έγκλημα και ιδιαίτερα οι μπράβοι. Έχουν κοινά χαρακτηριστικά, όπως: συνεργασία με την αστυνομία, εκμετάλλευση αδυνάμων, πλήρη ανηθικότητα, πολύ θράσος και δειλία».

Οι Τσιπροκαμμένοι να χαίρονται το μπουμπούκι τους! Εμπρός για νέους κοινωνικούς αγώνες με τον σύντροφο Στεφανάκο! Ξεφτίλες, ε ξεφτίλες!

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών