Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 16, 2015

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Η κ. Α. Ψαρούδα-Μπενάκη, αναφερόταν, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στον κ. Παπούλια στις 8-2-005: «Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη. Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες, πέραν των γνωστών και καθιερωμένων, και πάντως η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».
Ο κ. Παυλόπουλος απευθυνόμενος, μόλις προχθές, 13-3-015 στον κ. Παπούλια, ανέφερε μεταξύ άλλων :
«….και πιστεύω ότι ....
αντιλαμβανόμαστε όλοι αυτή τη στιγμή, πως ο αγώνας που δίνει η Ελλάδα για το λαό της, δεν είναι μόνο για το λαό της κ. πρόεδρε· είναι για την ίδια την Ευρώπη. Δίνοντας αυτό τον αγώνα υπερασπιζόμαστε τις αρχές και τις αξίες της Ευρώπης……»
Το σημερινό πολιτικό σημείωμα ξεκινά με δύο αποσπάσματα, χρονικής διαφοράς μεταξύ τους, κάτι περισσότερο από δέκα έτη, αλλά χωρίς να έχουν, μεταξύ των, ουσιώδης διαφορές. Σχεδόν ίδια και απαράλλακτα. Δεν είχα σκοπό να παρακολουθήσω το τελετουργικό της ορκωμοσίας του νέου ΠτΔ καθώς και την αλλαγή φρουράς στο Μέγαρο του Διαδόχου, αλλά περισσότερο «έκατσα» για να καμαρώσω τους βουλευτές μας, εντός του κοινοβουλίου. Τους Έλληνες Εθνικιστές.   
Έτσι «έπιασα» και τον κ. Παυλόπουλο να αναφέρει τα προαναφερθέντα. Καμία δικαιολογία δεν έχουμε ως λαός. Μας προειδοποίησαν δέκα χρόνια πριν, οι τότε ολετήρες του Έθνους, αλλά μας τα ξανά-υπενθυμίζουν και σήμερα, οι τωρινοί ολετήρες. Αλλά εμείς δε δώσαμε την απαραίτητη προσοχή σ’ αυτό που παιζόταν τότε στους δέκτες μας και το οποίο έμοιαζε να βγάζει «μάτι», αλλά και δεν ξέρω πόσοι είδαν και κατάλαβαν τα χθεσινά λεγόμενα του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Από τη μεταπολίτευση και έκτοτε άρχισε σιγά- σιγά η μετάλλαξή μας, προς το χειρότερο. Ουδέποτε  θελήσαμε  να διακρίνουμε την αλλαγή που υπεστήκαμε, πρώτα ως Έθνος και ύστερα ως άτομα. Είχαμε στραβωθεί ολοκληρωτικά από την φαντεζί κοσμοπολίτικη ζωή. Πέσαμε μόνοι μας στην παγίδα του εύκολου πλουτισμού, που μας προσφέρονταν απλόχερα, από τους σημερινούς δυνάστες μας. Κάναμε στην πάντα αρχές και αξίες, οι οποίες διατηρούσαν το Έθνος μας και τη φυλή μας, στο διάβα των αιώνων. Απ’ την άλλη θεωρούνταν αρκετά παρωχημένο για μας τους νεοέλληνες να ακούμε φωνές, σαν της Χρυσής Αυγής, και όχι μόνο, που προειδοποιούσαν από τότε για το επερχόμενο κακό. Θεωρούσαμε τους Χρυσαυγίτες ως ναζιστές, φασίστες, μπαχαλάκηδες, ότι δεν ήταν «καλαίσθητοι»  ή ότι δεν συμβάδιζαν με τα άθλια πρότυπα των «αξιών» εκείνης της εποχής. Να όμως που στα δέκα αυτά έτη εξακριβώθηκε, ιδίοις όμμασι, πόσο δίκιο είχε η «ναζιστική» Χρυσή Αυγή, αλλά και που εξακολουθεί να δικαιώνεται σε καθημερινή βάση με τον ποιο σκληρό τρόπο· με τα χειρότερα να έπονται. Βέβαια, όταν το εγκατεστημένο πολιτικό σύστημα αιφνιδιάστηκε από την είσοδο των Ελλήνων Εθνικιστών στη βουλή, κάτι έπρεπε να κάνει, για να μπορέσει να ολοκληρώσει το «έργο» του, για χάριν της Ευρώπης!!!  Έτσι ξεκίνησαν οι διώξεις για τους Έλληνες Εθνικιστές, μαζί βέβαια με την κρατική, και όχι μόνο, προπαγάνδα να είναι πανταχού παρούσα.
Έλα όμως που ΠΑΡΟΥΣΑ είναι και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για το καλό, πρωτίστως, της ΕΛΛΑΔΟΣ!
(ΥΓ): Κατά τον κ. Παυλόπουλο η Ελλάδα και ο λαός της, δεν αποτελούν ένα σύνολο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών