Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 25, 2015

Από τον Αβραάμ Μπεναρόγια στον Κουτσούμπα: Διαχρονικά αντεθνικό το ΚΚΕ


Από τον Αβραάμ Μπεναρόγια στον Κουτσούμπα: Διαχρονικά αντεθνικό το ΚΚΕ

Η Επέτειος της Εθνεγερτηρίου Επαναστάσεως του 1821, υποχρεώνει το ΚΚΕ να καταδείξει το πραγματικό ανθελληνικό του πρόσωπο, με μια ανακοίνωση η οποία ευθέως αμφισβητεί τον εθνικοαπελευθερωτικό χαρακτήρα του Αγώνος του Λαού μας ενάντια στην οθωμανική αυτοκρατορία.
«Η επανάσταση του 1821 διδάσκει ότι η πάλη των λαών, οι λαϊκές εξεγέρσεις κι επαναστάσεις ενάντια στις ξεπερασμένες κοινωνικές τάξεις αποτελούν τη δύναμη που κινεί την ιστορία προς τα μπρος και μπορούν να νικήσουν αντιπάλους που φαντάζουν πανίσχυροι», αναφέρει η ανακοίνωση της συμμορίας των μπολσεβίκων, η οποία θα κάνει και τον πλέον φανατικό Τούρκο να κυλιέται στο έδαφος από τα γέλια.
Μετά λοιπόν από μακροχρόνιες «μελέτες» και τις γνωστές μαρξιστικές «αναλύσεις», τα γκρουπούσκουλα της σταλινικής συμμορίας του Περισσού κατέληξαν πως η Επανάσταση του 1821, δεν ήταν εθνική και....
απελευθερωτική, αλλά προϊόν της «πάλης των λαών, μια λαϊκή εξέγερση ενάντια σε ξεπερασμένες κοινωνικές τάξεις»! Προτού η οργή σου, αναγνώστη, χτυπήσει κόκκινο, παρηγορήσου με τούτο: τουλάχιστον, αναγνωρίζει το ΚΚΕ πως στα 1821 έγινε μια επανάσταση!
Τα ίδια αυτά μπολσεβικοειδή, χαρακτηρίζουν το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση». Τους παραδίδουμε στη χλεύη του Ελληνικού Λαού, διότι η Ιστορία τους έχει ξεγράψει με την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, ανεξαρτήτως του γεγονότος πως στην Ελλάδα μόνο, επιβιώνουν ακόμα τα φαντάσματα του ανύπαρκτου σοσιαλισμού του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών