Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 25, 2015

Η ΝΔούλα βιάζεται να συνυπογράψει τα μνημονιακά μέτρα του Σύριζα!

Γράφει ο Αντίοχος

Παρότι είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μόνο στην αντιπολίτευση δεν έχει το νου τους η νουδούλα! Αντιθέτως, είναι πρόθυμη να… στηρίξει τα όποια μνημονιακά-αντιλαϊκά μέτρα που θα πάρει η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, και… βιάζεται κιόλας να το πράξει!
Έτσι, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ψοφοδεξιάς, Ανδρέας Παπαμιμίκος, δήλωσε τα εξής:

«Θα στηρίξουμε μέσα στη Βουλή μέτρα και νομοσχέδια που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ...
προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά όχι αλά καρτ… Όλα αυτά πρέπει να είναι κοστολογημένα και η συμφωνία να έρθει στη Βουλή για συζήτηση Έτσι και αλλιώς οι μεταρρυθμίσεις θα έρθουν στη Βουλή και θα ψηφιστούν».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος τύπου του ίδιου κόμματος, Καραγκούνης, μιλώντας στον Βήμα fm, ζήτησε… επίσπευση της συμφωνίας παράτασης του Μνημονίου, αλλά και γρήγορη υπογραφή του Μνημονίου 3:

«Εμείς το φωνάζουμε και λέμε κλείστε επιτέλους αυτή τη συμφωνία, την οποία έχετε φτιάξει,
Αφού ο κόσμος επέλεξε μία άλλη πολιτική, που θα μας οδηγήσει στο μνημόνιο -δυστυχώς έτσι ήρθαν τα πράγματα, έτσι είναι η πολιτική, έτσι είναι η Δημοκρατία- εφόσον μας πάνε σε νέο μνημόνιο, ας το κάνουν μια ώρα αρχύτερα, γιατί ο λογαριασμός ανεβαίνει».

Γιατί άραγε τόση μνημονιακή προθυμία από τη νουδούλα; Για δύο λόγους: Πρώτον από… συνήθεια και δεύτερον ως ευκαιρία για να δείξει –για μια ακόμα φορά- την αφοσίωσή της στους διεθνείς τοκογλύφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών