Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 15, 2015

Ενάντια στην Εθνική Παρακμή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ενάντια στην Εθνική Παρακμή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι φυλλάδες της διαπλοκής, η κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας και η πολιτική υποκρισία


Οργή, μίσος και χολή, τόσο από την πλευρά της μαρξιστικής αριστεράς όσο και εκ μέρους της καπιταλιστικής δεξιάς, για το γεγονός ότι συμπληρώνεται δεκαοχτάμηνο από την προφυλάκιση μου και στα τέλη του μηνός πρόκειται να αποφυλακιστώ, τόσο εγώ, όσο και δύο από τους Συναγωνιστές - Βουλευτές, οι οποίοι ευρίσκονται προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού. Φθάσανε στο σημείο μάλιστα κάποιοι χωρίς αιδώ να....
δηλώνουν μέσα από τις συχνότητες ότι θα έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να παραμείνουμε, κατά παράβαση του νόμου, στη φυλακή. Όμως θα πρέπει να θέσουμε το ερώτημα για το ποιος ευθύνεται για το γεγονός ότι έχουν περάσει δεκαοχτώ ολόκληροι μήνες και ακόμη δεν έχουμε δικαστεί. Ποιοί είναι αυτοί οι οποίοι καθυστέρησαν την διαδικασία και δεν έδωσαν τη δυνατότητα στις δικαστικές αρχές, προκειμένου να έχουμε μέχρι σήμερα μία δίκη; Οι τελευταίοι που ευθύνονται γι' αυτό είμαστε εμείς, οι άδικα κατηγορούμενοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για τους οποίους σε όλη την δεκάδων χιλιάδων σελίδων δικογραφία δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο, το οποίο να μας συνδέει με την οποιαδήποτε εγκληματική πράξη.
Ας θυμίσουμε στο σημείο αυτό τα ατέλειωτα κατεβατά στις κατακίτρινες φυλλάδες της διαπλοκής για τις φανταστικές κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής. Να θυμίσουμε τα όσα έλεγαν για φανταστικές δολοφονίες, για φανταστικούς χρηματοδότες, για «μυστικά στρατόπεδα», για «οπλοστάσια». Να θυμίσουμε επίσης τις καταγγελίες τους ότι δήθεν υπήρχαν «θύλακες» της Χρυσής Αυγής μέσα στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Για όλα αυτά, λοιπόν, γίνανε έρευνες, οι οποίες όχι μόνο κράτησαν πολύ καιρό και ήταν αδιέξοδες, αλλά απέδειξαν ότι είμαστε εντελώς αθώοι. Αυτό, όμως, δεν το λαμβάνουν υπόψη. Όπως δεν λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι πέρασαν σχεδόν διακόσιοι μάρτυρες κατηγορίας από τα γραφεία των ανακριτριών. Ο κάθε άσχετος κατέθεσε το ο,τιδήποτε είχε στο μυαλό του, το οποίο δεν είχε την οποιαδήποτε σχέση με την κατηγορία περί εγκληματικής οργανώσεως, η οποία αποδίδεται στο Κίνημα μας. Όλα αυτά είναι που καθυστέρησαν την διαδικασία και το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μας καταστήσουν ένοχους. Δεν το κατόρθωσαν και τώρα πλησιάζει η ώρα της δίκης, οπότε σε μία δίκη που θα έχει δημόσιο χαρακτήρα πιστεύουμε ότι θα αναδειχθεί η αλήθεια και η αθωότητα μας.
Ένα δεύτερο ζήτημα με το οποίο ασχολήθηκαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως του Ελληνικού Λαού, τα οποία είναι δεδομένο ότι διαπλέκονται με άνομα συμφέροντα, ήταν το εάν η Βουλή πρέπει να συνεδριάζει με τριακόσιους ή λιγότερους Βουλευτές, με δεδομένο ότι οι προφυλακισμένοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής πολλές φορές, κατόπιν εντολής δικαστικής, δεν είχανε τη δυνατότητα να είναι παρόντες στις συνεδριάσεις της Βουλής. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι η αρχή του κράτους δικαίου είναι το τεκμήριο της αθωότητας και είμαστε αθώοι, είτε το θέλουν, είτε όχι, πριν να καταδικαστούμε από το δικαστήριο. Επιπλέον, έχουμε πλήρη πολιτικά δικαιώματα και όπως ακριβώς ένας πολίτης ακόμη και μέσα στη φυλακή έχει το δικαίωμα να ψηφίζει, έτσι και εμείς, σαν εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Έθνους, έχουμε αναφαίρετο δικαίωμα να συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις και να εκφράζουμε την γνώμη των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εξέλεξαν βουλευτές στο Κοινοβούλιο της Χώρας. Η βρώμικη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας ακολουθούσε μία πάγια τακτική, η οποία ήταν ο αποκλεισμός των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Φάνηκε πως αυτό άλλαξε, αλλά δεν έχει αλλάξει ακόμη και ούτε πρόκειται να αλλάξει, αφού φαίνεται ότι ίδια μοιράζονται την εμπάθεια κατά της Χρυσής Αυγής, τόσο οι Μαρξιστές όσο και οι Λιμπεραλιστές της λεγόμενης Κεντροδεξιάς. Είναι, λοιπόν, δικαίωμα αναμφισβήτητο, το οποίο προκύπτει από αυτό το ίδιο το Σύνταγμα, η συμμετοχή μας στις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου. Θα δούμε αν το δικαίωμα μας αυτό θα αποδοθεί, όπως ο νόμος ορίζει.
Τρίτο μέγα ζήτημα, το οποίο προέκυψε στην πολιτική ζωή της χώρας τις τελευταίες ημέρες ήταν το θέμα λαθρομετανάστες. Με την διαταγή ενός υποστρατήγου της Ελληνικής Αστυνομίας αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι από τα Κέντρα Κρατήσεως και να τους δοθεί αόριστη και διαρκής άδεια παραμονής στη Χώρα, όπως συμβαίνει και με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών οι οποίοι ευρίσκονται στην πατρίδα μας. Όταν έγινε γνωστή η διαταγή αυτή, υπήρξε σφοδρή αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ και είπαν ότι ήταν σφάλμα και πρωτοβουλία ανεύθυνη, η οποία δεν απηχεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, φτάσαμε στην αποπομπή του για τον λόγο αυτό. Κατ' ουσίαν, όμως, αυτά τα οποία έκανε ο συγκεκριμένος αξιωματικός δεν είναι τίποτε άλλο από την ίδια την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι πραγματικά φαιδρό να βλέπουμε να μεταφέρονται με πούλμαν στο κέντρο των Αθηνών και να αφήνονται ελεύθεροι χιλιάδες λαθρομετανάστες και την ίδια στιγμή να τιμωρείται ένας αξιωματικός, γιατί εφάρμοσε αυτό το οποίο στην πράξη γίνεται. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να καταγγείλουμε και την υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έσπευσε να δηλώσει την κάθετη αντίθεση της για την πρακτική την οποία ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θέλει μία «Ελλάδα Ελλήνων λαθρομεταναστών». Η Νέα Δημοκρατία δεν δικαιούται να ομιλεί για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν μέχρι χθες κυβέρνηση και δεν έλυσε αυτό το τεράστιο εθνικό και κοινωνικό ζήτημα παρ' όλες τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες της. Στην πραγματικότητα αυτό το οποίο προέκυπτε από την διαταγή είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία και πρόκειται να εφαρμόσει. Ως εκ τούτου η αντίδραση της κυβερνήσεως είναι υποκριτική και δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται να εφαρμόσει την πολιτική του στο ζήτημα λαθρομετανάστες, γιατί ξέρει ότι έχει απέναντι του τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ο οποίος έχει μεν δώσει χρόνο ανοχής στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα διαρκέσει για πολύ. Από την άλλη πλευρά, η Νέα Δημοκρατία μάταια ελπίζει ότι είναι δυνατόν να καρπωθεί πολιτικά την ενδεχόμενη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, για τον απλούστατο λόγο ότι στα μεν ζητήματα της οικονομικής πολιτικής είναι δεσμευμένη από τα ίδια τα έργα της, στο δε ζήτημα των λαθρομεταναστών καθώς και στα εθνικά θέματα δεν έκανε στην πραγματικότητα τίποτε διαφορετικό απ' ότι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μέσα σε όλα αυτά η Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Αυγή που δοκιμάζεται, της οποίας η ηγεσία βρίσκεται στη φυλακή, μα δεν λυγίζει, προχωρεί, στέκεται όρθια και έχει πραγματικά να προσφέρει στον τόπο ένα νέο πολιτικό λόγο, μία λύση στο σημερινό αδιέξοδο.
Επιπλέον, αυτό που είναι το πλέον σημαντικό, πέρα από την παραπληροφόρηση των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως ενός αμαρτωλού κατεστημένου είναι να τεθεί το μέγα ζήτημα εάν το οικονομικό είναι το μόνο πρόβλημα αυτού του τόπου και εμείς οι Χρυσαυγίτες έχουμε το θάρρος να πούμε ότι δεν είναι το πρώτο πρόβλημα. Το πρώτο πρόβλημα είναι η ηθική, εθνική, κοινωνική παρακμή, η οποία υπάρχει στην πατρίδα μας και απέναντι στην οποία δεν έχει να πει τίποτε ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει έναν δρόμο χωρίς γυρισμό προς την πτώση και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο ότι θα αποτύχει γιατί δεν πιστεύει σε αυτά που λέει και γιατί οι άνθρωποι οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν δεν τον πιστεύουν. Ήταν περισσότερο μία ψήφος κατά της Νέας Δημοκρατίας παρά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Απέναντι σε όλους αυτούς η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον Αγώνα της, έναν Αγώνα που αποτελεί την μοναδική λύση για το ελληνικό πρόβλημα στον καιρό μας.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών