Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 15, 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η "κόρη μου η σοσιαλίστρια" και ο... ερχομός της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αινείας

Περνώντας οι μέρες διαπιστώνουμε καθημερινά ότι η "επανάσταση" του ΣΥΡΙΖΑ είχε... ημερομηνία λήξης και πώς οι βαρύγδουπες προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις των ΣΥΡΙΖΑίων ήταν απλά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα που στόχο είχαν την υφαρπαγή των αντιμνημονιακών ψήφων.

Από τον Τρίπρα και τον Βαρουφάκη, μέχρι το Φίλη και τον Μητρόπουλο όλα συγκλίνουν ότι οι πρωταγωνιστές της Κυβέρνησης μοιάζουν πολύ με το story της πασίγνωστης ελληνικής ταινίας "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια".

Στην ταινία αυτή, η κόρη ενός εργοστασιάρχη "επαναστατεί" εναντίον του μπαμπά της και....
κάνοντας απεργία στο εργοστάσιο παραγωγής. Στο πλευρό της έχει τους εργαζομένους που την υποδέχονται σαν τη...Μεσσία τους. Στη συνέχεια ωστόσο, σαν καλό κορίτσι, που τελείωσε με τα "τερτίπια" και έκανε την "τρέλα" της, αναλαμβάνει το τιμόνι της επιχείρησης και ξαφνικά η "σοσιαλίστρια" γίνεται... καπιταλίστρια και συνεχίζει αρμονικά τη διοίκηση της εταιρείας στα πρότυπα (καπιταλιστικά) του πατέρα της.

Οι ομοιότητες κάτι παραπάνω από ευκρινείς λοιπόν με τη σημερινή ανεκδιήγητη Κυβέρνηση των "προλετάριων" που αναμένεται να γίνουν "πλουτοκράτες"και με τη βούλα των "καπιταλιστικών συμφερόντων" (Ευρωπαϊκή Ένωση - ΔΝΤ) , με ωστόσο μια σημαντική διαφορά.

Ενώ στην ταινία υπάρχει "Happy End", σήμερα όπως οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι δηλώνουν κατ' επανάληψη το καθεστώς θα ζήσει ένα "οδυνηρό τέλος" με την έλευση της Χρυσής Αυγής στην εξουσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών