Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 15, 2015

Ο Τσίπρας παρακαλά τους Ευρωπαΐους: "Βοηθήστε μας, αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή"


Τσίπρας: Βοηθήστε την κυβέρνησή μας, αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και γραμματέα του γαλλικού Κομουνιστικού Κόμματος, Πιερ Λοράν, είχε ο Αλέξης Τσίπρας. Στην συνάντηση αυτή, που ήρθε μετά τις εν Βρυξέλλες συναντήσεις του με Γιουνκέρ και Σούλτς για το νέο μνημόνιο, αλλά και μετά τις δηλώσεις Βαρουφάκη για αναστολή των προεκλογικών υποσχέσεων του Σύριζα, ο Τσίπρας έθεσε το ένα και μόνο επιχείρημά του έναντι των διεθνών τοκογλύφων. 
Όπως έχει γίνει αντιληπτό από ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, ο Τσίπρας λειτούργησε ως....
ένας κοινός πολιτικός απατεώνας, εκλεγόμενος με υπόσχεση την ρήξη και εν τέλει κάνοντας μνημονιακή κωλοτούμπα και ετοιμαζόμενος να υπογράψει το νέο μνημόνιο. Όμως στο μέλλον θα ξαναέχουμε εκλογές και το σύστημα δεν μπορεί να διακινδυνεύσει μία νέα απογοήτευση του κόσμου. Έτσι κρίνεται αναγκαίο να επιτραπεί στον Τσίπρα η διατήρηση - έστω - μία επικοινωιακής πολιτικής. Ως προς αυτό μοναδικό επιχείρημα είναι ο επαπειλούμενος ερχομός της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πραγματικά αντιμνημονιακής δύναμης στον τόπο, που δεν προτίθεται να έρθει σε "έντιμο" μνημονιακό "συμβιβασμό" με τους "εταίρους", δίνοντάς τους ως λεία τον Ελληνικό Λαό.
Η Χρυσή Αυγή έχει καταστεί διαπραγματευτικό εργαλείο, που εργάζεται υπέρ των Ελλήνων από τώρα. Ενδεικτικό αυτού η σύμπνοια δηλώσεων διεθνών αξιωματούχων, συριζαίων, οικονομολόγων και διανοητών, που συμφωνούν ότι άμα πέσει ο Σύριζα έρχεται η Χρυσή Αυγή. Σε αυτό το πνεύμα κινήθηκαν και οι σημερινές παρακλήσεις Τσίπρα προς τον Λοράν, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως: «Οι ηγέτες της Ευρώπης θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα σεβαστούν τη δημοκρατία, ή αν θα πάρουν το ρίσκο της ανόδου και ακροδεξιών και λαϊκιστικών κομμάτων στην Ευρώπη. Το παράδειγμα της Γαλλίας είναι πολύ σημαντικό».
Ό,τι και αν κάνουν όμως η νομοτελειακή αποδόμηση των πολιτικών απατεώνων και η επικράτηση των Εθνικιστών είναι αναπόφευκτη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-bohthhste-thn-kubernhsh-mas-alliws-erchetai-h-chrush-augh#ixzz3URJxnrN5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών