Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2015

Άρατε Πύλας: Ξεκίνησε η αποβίβαση λαθρομεταναστών στην Ομόνοια από την Αμυγδαλέζα! - Φωτορεπορτάζ

Την ίδια ώρα που συγκλονίζουν, πραγματικά, οι εικόνες από την δράση του Ισλαμικού Κράτους σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή και η Ευρώπη μετράει ακόμα τα θύματα των αλλεπάλληλων τρομοκρατικών επιθέσεων από ισλαμιστές, η συγκυβέρνηση συνεχίζει την εφαρμογή των επικίνδυνων ιδεοληψιών της.

Μπορεί οι προεκλογικές υποσχέσεις του Σύριζα έναντι των Ελλήνων για καταγγελία του μνημονίου, λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και κατάργηση των μνημονιακών μέτρων «με ένα νόμο και ένα άρθρο» να αποδείχτηκαν ψεύτικες, όμως οι υποσχέσεις έναντι των λαθρομεταναστών τηρούνται στο έπακρο. Έτσι το προεκλογικό σύνθημα του Σύριζα για νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών άρχισε ήδη να γίνεται πραγματικότητα.

Ήδη άρχισε η μεταφορά και η απόδοση νομιμοποιητικών εγγράφων στους λαθρομετανάστες που βρίσκονταν στην Αμυγδαλέζα. Συγκεκριμένα, ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα πούλμαν με λαθρομετανάστες από την Αμυγδαλέζα και έφτασαν...
στην Ομόνοια. Εκεί απελευθερώθηκαν όλοι, χωρίς κανένα κριτήριο, ενώ παράλληλα τους δόθηκαν έγγραφα ώστε να κινούνται ελεύθερα, μέχρι να εξεταστεί η αίτησή τους για άσυλο. Κοινώς, επειδή με τις εφέσεις και τα διάφορα, η διαδικασία μπορεί να κρατήσει επ’ άπειρον, οι λαθρομετανάστες έλαβαν έγγραφα για την ες αεί παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Και αν παρελπίδα κάποια στιγμή η διαδικασία τελεσιδικήσει εναντίον τους, τότε μπορούν να επικαλεστούν τη νομοθεσία του Φον Αντωνάκη να καταγγείλουν ψευδώς έναν Έλληνα ότι τους έβρισε με «ρατσιστικό» κίνητρο και κερδίζουν άλλα έξι χρόνια παραμονής στο ελλαδιστάν. Με τις υγείες μας!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

 
 
 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών