Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 02, 2015

Φέρνουν τους επενδυτές οι ΣΥΡΙΖΑιοι... Μυστικές συναντήσεις με τον Soros και λοιπούς τοκογλύφους από τους "αριστερούς" του ΣΥΡΙΖΑ!!!


Έρχονται τα «κοράκια»: Μυστικές συναντήσεις Συριζαίων με τον Σόρος και άλλους «επενδυτές»


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι ο μαρξισμός - καπιταλισμός ΗΛΙΘΙΕ!

Ο Καμμένος θα βάλει "κόκκινη γραμμή" ή... κραγιόν για να υποδεχθεί τον αφέντη Soros;!

Η «Κόκκινη» επανάσταση οδηγείται προς την ολοκλήρωσή της, αφού όπως διαβάζουμε στο «Έθνος της Κυριακής» πραγματοποιήθηκαν αυτές τις μέρες μυστικές συναντήσεις μεταξύ των αξιωματούχων της «κομμουνιστικής» συγκυβέρνησης και εκπροσώπων διεθνών τοκογλυφικών funds, τα οποία ήρθαν για να πληροφορηθούν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας που κλείστηκε στο Eurogroup.
Βεβαίως στις μυστικές αυτές συναντήσεις οι εκπρόσωποι των funds δεν πρόκειται να ακούσουν συριζαίικες φανφάρες, αλλά την πλήρη μνημονιακή αλήθεια για τη συμφωνία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «οι επενδυτές φαίνεται πως....
αναζητούν τρόπους, μετά τη συμφωνία-γέφυρα που έφερε μια κάποια ισορροπία, να δραστηριοποιηθούν σε τομείς όπως οι αναδιαρθρώσεις εταιρειών, οι ανακεφαλαιοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων, η αναδιοργάνωση πτωχευμένων επιχειρήσεων, τα ακίνητα, το τουρισμός και η ενέργεια».
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθείς λοιπόν δεν πρόκειται να ακούσουν για «σταματημένες ιδιωτικοποιήσεις», για «απαγόρευση πώλησης κόκκινων δανείων» και όλα τα υπόλοιπα που έχουν κατά καιρούς εκστομίσει οι συριζαίοι, στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν μία αντιμνημονιακή επίφαση στις μνημονιακές πρακτικές τους.
Η λίστα με τα funds που βρέθηκαν στην Αθήνα περιλαμβάνει πολύ γνωστά ονόματα και συγκεκριμένα: Soros Fund Management (διαχειρίζεται κεφάλαια 28 δισ. δολάρια), Green light Capital (διαχειρίζεται κεφάλαια 5 δισ. δολάρια), Tudor Capital (διαχειρίζεται κεφάλαια 6 δισ. δολάρια), H2O (διαχειρίζεται κεφάλαια 11 δισ. δολάρια), VR Capital (διαχειρίζεται κεφάλαια 3 δισ. δολάρια), Millennium Management (διαχειρίζεται κεφάλαια 23 δισ. δολάρια), Paulson & Co (διαχειρίζεται κεφάλαια 22,8 δισ. δολάρια), Standard Life (διαχειρίζεται κεφάλαια 195 δισ. λίρες).
Ας ασχοληθούμε με μερικά από αυτά τα funds, που ως τώρα ονομάζονταν «κοράκια» από τους συριζοψεκασμένους. Καταρχάς βλέπουμε ότι στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η εταιρεία του περιβόητου Σόρος, που πέραν του γεγονότος ότι έχει εμπλακεί ευθέως σε όλες τις υποκινούμενες από τις ΗΠΑ επαναστάσεις σε όλη την ανατολική Ευρώπη, χρηματοδοτεί ευθέως πλήθος ανθελληνικών οργανώσεων, αυτοπροσδιοριζόμενες ως «μακεδονικές», «τουρκικές» ή «τσάμικες». Ενδεικτικό της ανθελληνικής σκοπεύσεως του ιουδαίου «φιλάνθρωπου» είναι ότι είναι ο κύριος χρηματοδότης του CDRSEE, που προσπαθεί να επιβάλλει την κατάργηση της έννοιας «Τουρκοκρατία» από τα σχολικά βιβλία της Ελλάδος.
H Paulson & Co είναι η επενδυτική εταιρεία του γνωστού ιουδαίου John Paulson, που όπως αναφέρει το Reuters είχε επενδύσει στην κατάρρευση του αμερικανικού μεσιτικού συστήματος, κερδίζοντας πάνω από 1 δισ. δολάρια. Για την συγκεκριμένη υπόθεση, που ήταν εκ των αιτιών εξάπλωσης της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσεως, είχε κατηγορηθεί από τις αμερικανικές αρχές η Goldman Sachs και ο φάκελος περιελάμβανε και τον προαναφερθέντα John Paulson, εναντίον του οποίου τελικώς δεν αποδόθηκαν κατηγορίες.
H Green Light Capital έχει ως ιδρυτή της τον – επίσης – ιουδαίο David Einhorn και ειδικεύεται στην διαχείριση ληξιπρόθεσμων χρεών. Το αξιοσημείωτο με αυτή την εταιρεία είναι ότι είχε «προβλέψει» την κατάρρευση της Lehman Brothers, «προλαβαίνοντας» να πουλήσει ολόκληρο το απόθεμα των μετοχών της, που είχε στην κατοχή της. Βεβαίως δεν επρόκειτο περί «μαντείας», αλλά πιθανώς για εκ των έσω πληροφόρηση περί της πιο ηχηρής κατάρρευσης στον σύγχρονο καπιταλιστικό κόσμο.
Γίνεται ευκόλως αντιληπτό, μετά από όλα αυτά, ότι σχεδιάζεται (με το τρίτο μνημόνιο) η ολοκλήρωση της καταστροφής της Ελληνικής Οικονομίας και ο ερχομός των κορακιών. Πρόκειται για την εκπλήρωση της «προφητείας» του Ράιχενμπαχ ότι «οι επενδυτές θα έρθουν όταν η Ελλάδα θα πιάσει πάτο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών