Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 09, 2015

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ’ ΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ Η… ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ

images
Μια από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, είναι και η ανεργία διαφόρων «καλλιτεχνών», λόγω του ότι γυρίζονται πλέον λίγες νέες τηλεοπτικές σειρές και δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν όλοι.
Αλλά, έλα που δε μπορεί να ζήσει ο «καλλιτέχνης» χωρίς δημοσιότητα! Και ποιος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κερδίσει κάποιο ξεχασμένο πρόσωπο την πολυπόθητη δημοσιότητα; Ποιος άλλος από την αρνητική αναφορά του στην Χρυσή Αυγή;
Αυτό προφανώς είχε στο νου της και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (γνωστή στο κοινό από τους ρόλους τους στις εκφυλιστικές ταινίες του Κοκκινόπουλου…), που έδωσε συνέντευξη στην....
κυριακάτικη φυλλάδα του Μπόμπολα, υπό τον… πολεμοχαρή τίτλο: «Αντίσταση και πόλεμος στα φασιστοειδή και ρατσιστικά μορφώματα». Ιδού και το επίμαχο σημείο της συνέντευξης:
«Να μην επιτρέπουμε να αναπτύσσονται στην κοινωνία μορφώματα φασιστοειδή και ρατσισμού. Να τα καταπολεμήσουμε όπου τα βλέπουμε, να προτείνουμε έναν άλλο τόπο σκέψης. Και να αντιστεκόμαστε».
Εθνικιστές, το νου σας…

2 σχόλια:

  1. Eίπαμε. Ένας ωραίος τρόπος να βγεί κάποιος από τα αζήτητα και την αφάνεια είναι να πει κακές κουβέντες για τη Χ.Α. Τότε όλοι του δίνουν βήμα και μικρόφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε και αυτή η πεταμένη κακάσχημη να βγεί για λίγα λεπτά απο την αφάνεια έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών