Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 09, 2015

ΣΟΥΛΤΣ: "Ο Τσίπρας ήταν πολύ καλό παιδί στη Μόσχα και εξυπηρέτησε τα συμφέροντά μας..."


Ικανοποίηση των διεθνών τοκογλύφων - Σούλτς: Καλό παιδί ο Τσίπρας στη Μόσχα

Πολύ διαφημίστηκε από τα εγχώρια πρόθυμα μέσα η επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα ως μία «πράξη αντίστασης», η οποία υποτίθεται έφερε σε «δύσκολη θέση» τους διεθνείς τοκογλύφους. Διαβάσαμε πραγματικά απίστευτα πράγματα από τους διάφορους παπαγάλους της ενημέρωσης που ακόμα και μετά την σφαλιάρα προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια που φάνηκε ξεκάθαρα από τις δηλώσεις Πούτιν – Τσίπρα.
Τα αποτελέσματα αυτά, βεβαίως, μπορούσε με ευκολία να τα προβλέψει κανείς μέρες πριν. Η επίσκεψη Τσίπρα στην Μόσχα ήρθε λίγες μέρες μετά την....
απευθείας ανάθεση 500 εκ. δολαρίων στους αμερικανούς, δύο εβδομάδες μετά την πρόταση Καμμένου για συνεκμετάλλευση του Αιγαίο με αμερικανούς και τούρκους και άλλο τόσο μετά την υπογραφή Τσίπρα στην παράταση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Ήταν απολύτως φυσικό ο Τσίπρας να συναντήσει άρνηση και ψυχρό κλίμα.
Το γεγονός ότι τα εγχώρια και αλλοδαπά μέσα του, προσκείμενου στο διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο, είχαν δημιουργήσει κλίμα «επερχόμενης φιλορωσικής στροφής» ήταν στα πλαίσια των προσπαθειών τους να στηρίξουν Σύριζα για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή. Στηρίζουν κοινώς την ψευδεπίγραφη «αντίσταση», που στην πραγματικότητα είναι υποταγή, για να μην έρθει η πραγματική αντίσταση.
Ενδεικτικές του πόσο βέβαιοι ήταν οι διεθνείς τοκογλύφοι για την έκβαση της συναντήσεως, αλλά και του πόσο δυνατό χαρτί εναντίον της διεθνούς τοκογλυφίας είναι η πάγια θέση του Λαϊκού Συνδέσμου για στροφή προς Ρωσία, ήταν οι δηλώσεις του Σούλτς. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που τις τελευταίες μέρες πρωτοστάτησε στην δήθεν «πολεμική» των διεθνών τοκογλύφων, ερωτήθηκε για τη συνάντηση Τσίπρα – Πούτιν. Ιδού τι είπε: «Παρ' όλη την εγκαρδιότητα μεταξύ του κ. Πούτιν και του κ. Τσίπρα, δεν εγκατέλειψε την γραμμή, την οποία αναμέναμε από εκείνον»
Κοινώς, οι διεθνείς τοκογλύφοι είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την έκβαση των συνομιλιών, αφού ο Τσίπρας ήταν καλό παιδί και πειθήνιο όργανο. Σε λίγες μέρες θα είναι ικανοποιημένοι και με την υπογραφή του νέου μνημονίου που θα έρθει από… αριστερά. Ο μόνος που δεν θα είναι ικανοποιημένος θα είναι ο Ελληνικός Λαός του οποίου οι προσδοκίες προδόθηκαν.
To Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Μηδενικής ουσίας και αποτελέσματος το ταξίδι Τσίπρα χωρίς καμία συμφωνία για τα αγροτικά μας προϊόντα, την αξιοποίηση των ελληνικών υδρογονανθράκων και το χρηματοδοτικό κενό της χώρας, η οποία παραμένει έρμαιο των ΗΠΑ και της Γερμανίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών