Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 09, 2015

Ο Ηγέτης του Ελληνικού Εθνικισμού Νίκος Γ. Μιχαλολιάκος πιο αποφασισμένος από ποτέ σε συνέντευξή του στο "Στόχο" δηλώνει: "Είμαι έτοιμος και για το Γολγοθά και για την Ανάσταση"



Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Στόχος"

18 μήνες κράτησαν στον Κορυδαλλό τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής και σε αυτό το διάστημα έγιναν δυο εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες η Χρυσή Αυγή αναδείχτηκε Τρίτη πολιτική δύναμη. Ένας πολιτικός άθλος αν αναλογιστεί κανείς πως δεν υπάρχει προηγούμενο στον πολιτισμένο κόσμο να βρίσκεται έγκλειστος ο Αρχηγός και τα κορυφαία στελέχη πολιτικού κόμματος και αυτό όχι μόνο να μην διαλύεται, αλλά να παραμένει σταθερά στην Τρίτη θέση και να διεκδικεί με αξιώσεις και μεγαλύτερα ποσοστά, έχοντας ενεργό και σοβαρό λόγο στα πολιτικά δρώμενα και τεκταινόμενα της χώρας μας, σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εδώ και λίγες μέρες είναι ελεύθερος – τρόπος του λέγειν - αφού παρήλθε το 18μηνο και σε λίγες μέρες ξεκινάει και η πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο «Στόχος» συνομίλησε με τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη Διευθύντρια της εφημερίδας μας, Δήμητρα Μυλωνά.
- 18 μήνες στον Κορυδαλλό. Τελικά αληθεύει ότι η φυλακή χαλυβδώνει τους εθνικιστές;
- Πράγματι, αυτό ισχύει απολύτως και μπορώ να σας το διαβεβαιώσω, τόσο όσον αφορά εμένα αλλά και τους υπόλοιπους συναγωνιστές, είτε όσοι βρίσκονται τώρα εκτός φυλακών, είτε βρίσκονται ακόμη δυστυχώς μέσα στην φυλακή και γι’ αυτό τον λόγο οι σκέψεις μας είναι κοντά τους. Πέραν όμως από αυτό έχω να πω, ότι αυτές οι θυσίες είναι πολύ μικρές μπροστά στις θυσίες που έχουν υπάρξει για την ιδέα του εθνικισμού, για την ιδέα της  Πατρίδας. Μεγάλοι της Ιστορίας μας έδωσαν το αίμα τους, έδωσαν το αίμα τους, έδωσαν την τελευταία τους πνοή, σάπισαν ακόμη στα σίδερα της φυλακής για την Εθνική Ιδέα.
- Δώσατε έναν....
προεκλογικό αγώνα μέσα από τα κελιά των φυλακών και πετύχατε να είστε και πάλι η Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Πώς τα καταφέρατε εν μέσω συνεχών διώξεων, τρομοκρατίας και σιωπής από τα καθεστωτικά ΜΜΕ;
- Δεν τα κατάφερα εγώ. Το κατάφερε η μεγάλη ψυχή των εθνικιστών, υπερήφανων ανδρών και γυναικών σε όλη την Ελλάδα, που έδωσαν τον αγώνα σε δρόμους και πλατείες, πόρτα - πόρτα, στόμα με στόμα, όλοι αυτοί οι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Και φυσικά ξεχωριστή θέση ανάμεσα σε αυτούς τα άτομα που είχαν μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία στον αγώνα και συμμετείχαν στην προεκλογική εκστρατεία.
- Με την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, άρχισαν να ακούγονται και να γράφονται πολλά περί σύγκλισης και στήριξης της Χρυσής Αυγής στη νέα κυβέρνηση. Τι πραγματικά ισχύει;
- Πραγματικά αυτό είναι από τα ανείπωτα. Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή της υπάρξεώς της μέχρι και σήμερα πολέμησε και πολεμά τον εθνομηδενισμό του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Ας εξετάσουμε ποιοι το λένε. Το είπε η Νέα Δημοκρατία, με πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρό της τον Σαμαρά που είπε στη βουλή αυτό το πράγμα και μετά κάποιοι στρατευμένοι κονδυλοφόροι έφτασαν να μιλούν ακόμη και για μυστικές συμφωνίες με τον ΣΥΡΙΖΑ κλπ. Είναι τόσο ψέματα όλα αυτά και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ακόμη βρίσκονται βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην φυλακή. Και εγώ ακόμη που σας μιλάω τώρα δεν είμαι πραγματικά ελεύθερος, αφού βρίσκομαι σε περιορισμό κατ’ οίκον. Και είναι χαρακτηριστικό και πρέπει να λεχθεί ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται με περιοριστικούς όρους, εκτός φυλακών υπόδικοι, άνθρωποι που κατηγορούνται για βαριά αδικήματα ατιμωτικά, μέχρι και παιδόφιλοι. Και υπάρχουν μόνο πέντε κατηγορούμενοι εθνικιστές σε περιορισμό κατ’ οίκον.
- Πώς είναι τώρα, μετά και τις αποφυλακίσεις, το κλίμα στη βουλή; Κρατάνε αποστάσεις ασφαλείας από την Χρυσή Αυγή;
- Αναλόγως την περίπτωση. Εγώ θα αναφερθώ σε βουλευτή, ο οποίος δεν ανήκει στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας μας χαιρέτισαν ορισμένοι, αλλά και από άλλα κόμματα. Όχι δεν κρατάνε απόσταση ασφαλείας, απλώς υπάρχει απόσταση από πλευράς των ηγεσιών των κομμάτων. Μας θεωρούν ότι βρισκόμαστε στην αντίπερα όχθη και εδώ που τα λέμε δεν έχουν και άδικο. Υπό την έννοια ότι είμαστε οι μόνοι που δεν είμαστε ένοχοι για όλα όσα έχουν συμβεί σε αυτό τον τόπο. Και το λέω γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Μην ξεχνάμε ότι συμμετείχε στην κυβέρνηση με τον Μητσοτάκη ως ενιαίος Συνασπισμός κάποτε, μην ξεχνάμε ότι μέσα στους κόλπους της κυβερνητικής παρατάξεως του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν επίλεκτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που έπαιξαν τον ρόλο τους και αυτά στην ολέθρια διακυβέρνηση της χώρας από το λεγόμενο σοσιαλιστικό κίνημα, μεταξύ τους και άτομα που μάλιστα είχαν ψηφίσει και το Μνημόνιο.
 - Η κατάσταση στον οικονομικό τομέα για την Ελλάδα είναι κρίσιμη και ολοένα και περισσότεροι Έλληνες βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας οδηγήσει στην χρεοκοπία. Εσείς τι πιστεύετε ότι μας περιμένει;
-Εγώ πιστεύω ότι η χρεοκοπία είναι υπόθεση παλιά. Έχει επέλθει από το 2010, δεν είναι σημερινή. Ως εκ τούτου δεν βλέπουμε τίποτε άλλο από το να συνεχίζεται η ίδια καταστροφική πολιτική, η οποία είναι αδιέξοδο. Και είναι αδιέξοδο από τη στιγμή που δεν βλέπουμε μια ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας, δεν βλέπουμε να δίνεται βάρος εκεί που θα μπορούσε να υπάρχει λύση στο οικονομικό πρόβλημα, όπως είναι η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, στα αγροτικά, στα κτηνοτροφικά προϊόντα, στη βιομηχανία. Είναι ένα νεκροταφείο εργοστασίων η Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, από τον βορρά μέχρι τον νότο. Και επίσης δεν γίνεται το αποφασιστικό βήμα για εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα δώσουν μια ανάσα στη χώρα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Η Ελλάδα και άλλοτε έχει πεινάσει, αλλά δεν ήταν ποτέ τόσο έρημη, κυριολεκτικά, από ιδανικά. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση από εθνικά ιδανικά. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο όλα τα εθνικά θέματα.
- Μιας και αναφερθήκατε στο θέμα των υδρογονανθράκων. Εμείς τουλάχιστον δεν είδαμε επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Καμμένου για συνεκμετάλλευση με τους αμερικανούς με ποσοστό 70-30. Μήπως την είδατε εσείς και μας διέφυγε;
- Δεν είδαμε και εμείς, όπως κι εσείς, ανακοίνωση. Η θέση μας είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει έναν διεθνή διαγωνισμό, με τον οποίο να επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον φυσικό της πλούτο. Από εκεί και πέρα βέβαια, δεν ξέρω αν θα είναι αμερικάνοι ή ρώσοι ή άλλες εταιρίες, αλλά κυρίως αμερικάνοι και ρώσοι γιατί αυτοί έχουν την τεχνογνωσία και με τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρίες. Να κάνουν λοιπόν τις προσφορές τους και να κριθεί ποια είναι η πιο συμφέρουσα για το Έθνος, όπως γίνεται άλλωστε και σε παγκόσμιο επίπεδο.
- Πριν λίγες μέρες ομάδα αναρχικών έφτασε στο περιστύλιο της βουλής, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά να τους καλύπτει. Εάν έμπαιναν μέσα τι θα γινόταν και πού μπορεί να έφταναν τα πράγματα; Τι προσπαθούν να πετύχουν με τις ολοένα και περισσότερες καταλήψεις σε όλη τη χώρα;
-Εγώ θα ήθελα να θέσω ένα ρητορικό ερώτημα: τι θα γινόταν αντί για αυτούς τους είκοσι αντεξουσιαστές όπως τους λένε –εγώ βλέπω πολύ άστοχο τον χαρακτηρισμό αντεξουσιαστές επί του προκειμένου γιατί είδαμε να μπαίνουν σαν κύριοι, προσήχθησαν και αφέθησαν ελεύθεροι- αντί για αυτούς τους αναρχοκομμουνιστές ήταν εθνικιστές και Χρυσαυγίτες. Θα είχαν βγει πρωτοσέλιδα σε όλες τις εφημερίδες, γεμάτα οργή και αγανάκτηση, ότι κατελύθη ο κοινοβουλευτισμός, ότι απειλείται η δημοκρατία και όλα αυτά τα σχετικά.
Αλλά εμένα δεν με πειράζει τόσο που έφτασαν μέχρι το περιστύλιο της βουλής, όσο που πήγαν στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, που είναι ένας τόπος Ιερός. Θα πρέπει να ξέρουν οι Έλληνες Πατριώτες, και το ξέρουν, ότι αυτό το Μνημείο είναι ο νοητός τάφος όλων των παλικαριών της Ελλάδας, σε όλους τους πολέμους του Έθνους οι οποίοι θάφτηκαν σε κάποια βουνοκορφή χωρίς να έχουν έναν σταυρό με ένα όνομα. Αυτός ο σταυρός και το όνομά τους είναι το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Και δυο φορές μάλιστα βεβηλώθηκε! Την πρώτη φορά, όπως γνωρίζετε πολύ καλά και το είχατε γράψει και στην εφημερίδα σας, έγραψαν και συνθήματα πάνω στο Μνημείο. Τα οποία πήγαν ξημερώματα και τα έσβησαν συνεργεία, να μην φανεί η ντροπή τους. Αυτό είναι που με ενόχλησε πιο πολύ και δείχνει την διάλυση του κράτους. Η χρονική στιγμή που πήγαν –και αυτά δεν τα έγραψαν οι εφημερίδες γιατί δεν τους συμφέρει- δεν ήταν τυχαία. Ήταν μια ώρα που στη βουλή δεν υπήρχε σχεδόν κανένας βουλευτής και οι συνοδοί αστυνομικοί τους. Δεν υπήρχε καμία, κυριολεκτικά, αστυνομική δύναμη. Παλαιότερα υπήρχε μια διμοιρία των ΜΑΤ, από την πλαϊνή είσοδο της βουλής, εκεί που είναι και η μπάρα. Εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε. Αλλά να μπαίναν μέσα, να ‘κάναν τι; Δεν είχαν σκοπό να μπουν μέσα, όπως δεν είχαν σκοπό να κάνουν καμία παράνομη εμφανώς ενέργεια, που θα τους οδηγούσε στο δικαστήριο, και γι’ αυτό τον λόγο δεν φορούσαν κουκούλες, δεν κρατούσαν ρόπαλα, δεν προέβησαν σε καμία φθορά, δεν έριξαν καμία βόμβα μολότοφ. Βλέπουμε τους αποκαλούμενους αντεξουσιαστές επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν γίνει κύριοι! Το μόνο που δεν έκαναν, όπως είχα πει σε μια άλλη ευκαιρία, είναι να μπουν μέσα να πιουν καφέ και να πληρώσουν τον καφέ τους, όπως έκαναν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό που προσπαθούν με τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα, είναι να δημιουργήσουν ένα κλίμα. Από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι υπερασπίζονται τα δικαιώματα των συντρόφων τους που είναι φυλακισμένοι και για να είμαστε ειλικρινείς, καλά κάνουν και αγωνίζονται. Από εκεί και πέρα θα πρέπει το κράτος να εξασφαλίσει κάποια πράγματα, την τάξη και την ηρεμία σε αυτό τον τόπο.
- Τελικά βλέπουμε ότι από τα πρώτα που επιχειρούν οι κυβερνώντες πέραν του ουσιαστικού καλέσματος κι άλλων λαθρομεταναστών είναι η παραχώρηση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και η αλλοίωση του εκλογικού σώματος. Αυτό πώς αντιμετωπίζεται;
- Δεν έχουν φέρει ακόμη κανένα σχετικό νομοθέτημα στη βουλή. Θα το δούμε… Εμείς θα αντιδράσουμε, θα το καταψηφίσουμε και οπωσδήποτε το θεωρούμε μια ακόμη προσπάθεια για τη διάλυση του Εθνικού κράτους των Ελλήνων. Είχα πει σε συνέντευξή μου που μάλιστα μου είχε δώσει την ευκαιρία, και την ευχαριστώ και πάλι, η εφημερίδα σας το εξής: Ανεβαίνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα οδηγήσει την Αριστερά πενήντα χρόνια πίσω. Περιμένετε και τα γεγονότα έρχονται. Και όσον αφορά στους λαθρομετανάστες, να ξέρετε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε κλιμάκωση των επιχειρήσεων κατά των τζιχαντιστών, κατά του κράτους ISIS στη Μέση Ανατολή και αυτό ταυτόχρονα θα δημιουργήσει μεγάλο κύμα προσφύγων προς τον ελλαδικό χώρο. Ήδη τον τελευταίο καιρό, που έχουν κατά κάποιο τρόπο βελτιωθεί οι καιρικές συνθήκες, έχουμε τριπλασιασμό και τετραπλασιασμό της εισόδου μεταναστών στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι θα έχουμε πλημμύρα. Και τότε πλέον θα ξυπνήσει ο ελληνικός λαός και νομίζω ότι όλα αυτά τα ιδεολογήματα τα ψευτοανθρωπιστικά θα πάψουν να ισχύουν μπροστά στη λαϊκή αντίδραση.
- Διανύουμε την Εβδομάδα των Παθών και η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Είστε έτοιμοι για τη δίκη της 20ης Απριλίου που θα συγκεντρώσει παγκόσμιο ενδιαφέρον;
- Είμαστε έτοιμοι και για τον Γολγοθά και για την Ανάσταση. Γιατί πάντα μετά τον Γολγοθά και τη Σταύρωση, έχει σειρά μια Ανάσταση. Θα δικαιωθούμε. Είμαστε αθώοι, αλλά αυτό που κυρίως τη δεδομένη στιγμή μας απασχολεί είναι να επανασυνταχθεί η πολιτική δύναμη της Χρυσής Αυγής, που είναι η Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, με την ψήφο του ελληνικού λαού σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις, τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στις Εθνικές Εκλογές και μάλιστα μέσα σε κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας, αποκλεισμένοι από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, συκοφαντούμενοι και με την ηγεσία της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.
- Ο υπουργός Δικαιοσύνης αποκάλυψε ότι δεν θα κρατηθούν πρακτικά για τη δίκη σας. Είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο;
-Έτσι είπε και μάλιστα συμπλήρωσε ότι είναι πολυδάπανο. Εν τοιαύτη περιπτώσει εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη, σχετικά με τα όσα θα λεχθούν στη δίκη, με όσα θα αποκαλυφθούν μέσα σε αυτή τη δίκη. Θα αποκαλυφθεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, πάντα ήταν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και όχι μια εγκληματική οργάνωση, όπως μας κατηγορούν κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί και αρκετοί δημοσιογράφοι και πολιτικοί, χωρίς να σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας. Λένε ότι εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες και αυτοί οι καλοί δημοκράτες. Όμως αυτοί φέρονται ως σταλινικοί στυγεροί τύραννοι και φασίστες με την έννοια που έχει σήμερα ο όρος, από τη στιγμή που χωρίς να μας έχει καταδικάσει δικαστήριο, μας έχουν καταδικάσει αυτοί.
- Έχει περάσει από το μυαλό σας το ενδεχόμενο να σας καταδικάσουν και να ρίξουν σε όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής εξοντωτικές ποινές, προκειμένου να «τελειώνουν» μια για πάντα μαζί της; Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ποια θα είναι η συνέχεια;
- Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση, την αποκλείω. Έχω μιλήσει με δεκάδες εγκρίτων νομικών οι οποίοι έχουν χειριστεί, όχι ανάλογη υπόθεση γιατί δεν υπάρχει, αλλά σχετικές υποθέσεις και αυτή η περίπτωση δεν υπάρχει. Ό,τι και να κάνουν το καρφί όσο πιο πολύ το χτυπάς τόσο πιο πολύ μπήγεται στο ξύλο και η Χρυσή Αυγή θα δυναμώσει ακόμη και μέσα από διωγμούς.
Αυτό που προέχει για εμάς είναι η ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής. Τη δίκη θα την αντιμετωπίσουμε, είμαστε πανέτοιμοι, έχουμε τα επιχειρήματά μας, είμαστε αθώοι, το γνωρίζει και ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού. Ακόμη και αριστεροί δικηγόροι το δηλώνουν, όπως και άλλοι έγκριτοι νομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών