Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015

Γελάει και η μούμια του Λένιν: το λαθρολάγνο ΚΚΕ μιλά για «εργατική πρωτομαγιά»!


Εάν για κάτι πράγματι διακρίνονται οι μπολσεβίκοι, είναι για το απύθμενο θράσος και τα ασύστολα ψεύδη που εξαπολύουν προκειμένου να πείσουν τυχόν αδαείς, πως εργάζονται τάχα για το συμφέρον των εργαζομένων.
Ανακοίνωση για την «εργατική πρωτομαγιά 2015» εξέδωσε η συμμορία του Περισσού, η κεφαλαιοκρατική δηλαδή κλίκα που κατέδειξε το στυγνό αντεργατικό της προσωπείο με τις απολύσεις εργαζομένων της κομματικής εφημερίδας και του....
τηλεοπτικού της σταθμού, τον οποίον κατόπιν πούλησε εισπράττοντας τεράστια κέρδη, παρά το γεγονός ότι η εν λόγω συχνότητα δεν ήταν ιδιοκτησία της αλλά ιδιοκτησία του Ελληνικού Λαού!
Το ΚΚΕ των καλοβολεμένων συνδικαλιστών και των χαφιέδων του καπιταλισμού, για μια ακόμη φορά αποδεικνύει το βαθύτατα συστημικό του ρόλο προκειμένου να εισπράξει τα εύσημα των εκμεταλλευτών της κεφαλαιοκρατίας: «Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες, θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων, των αντιδραστικών καθεστώτων, που προσπαθούν να ξεφύγουν από τη φτώχεια και το θάνατο και έρχονται αντιμέτωποι με τους δουλεμπόρους, τα μέτρα καταστολής της ΕΕ, την αδιαφορία των κυβερνήσεων, το ρατσισμό που καλλιεργεί η Χρυσή Αυγή και άλλα αντιδραστικά κέντρα του συστήματος, για να διαιρούν την εργατική τάξη», αναφέρει η εκτρωματική ανακοίνωση των μπολσεβίκων, η οποία αναδεικνύει ξανά τον αέναο πόλεμο μεταξύ του αναχρονιστικού μπολσεβικισμού και της κοινής λογικής.
Το ΚΚΕ με περίσσια υποκρισία, αυτοπροβάλλεται ως προστάτης των εκατομμυρίων -και όχι χιλιάδων, όπως ψευδώς ισχυρίζεται στην ανακοίνωση- λαθρομεταναστών, καταγγέλλοντας μάλιστα το «ρατσισμό» που καλλιεργεί η Χρυσή Αυγή. Μόνο που τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στο ζήτημα λαθρομετανάστευση ασπάζεται η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ενώ τις θέσεις των μπολσεβίκων χειροκροτούν οι εκμεταλλευτές των λαθροεισβολέων, οι καπιταλιστές και οι επιχειρήσεις τους.
Θα ρωτήσει όμως κάποιος: τί σχέση έχει η εργατική πρωτομαγιά με τους λαθρομετανάστες; Η απάντηση είναι απλή. Όταν οι Έλληνες εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα τα οποία έχουν υποστεί τη συντριπτική επίθεση των μνημονιακών πολιτικών έχουν στραφεί προς τη Χρυσή Αυγή, τότε κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για το ΚΚΕ να προβεί σε αγωνιώδη αναζήτηση νέου προλεταριάτου. Αυτόν ακριβώς το ρόλο αποδίδει στους λαθρομετανάστες, αποκρύπτοντας δολίως πως η λαθρομετανάστευση πλήττει θανάσιμα τα συμφέροντα των Ελλήνων Εργατών και συμβάλλει τα μέγιστα στην αύξηση της κερδοφορίας των καπιταλιστών.
Το σύνθημα λοιπόν, της ελληνικής εργατικής πρωτομαγιάς δεν μπορεί παρά να είναι ένα: Το ΚΚΕ, οι κεφαλαιοκράτες και οι τοκογλύφοι, βλάπτουν σοβαρά το δικαίωμα των Ελλήνων στην Εργασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών