Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015

Η παραμύθα συνεχίζεται: Οι “έγκυροι” ρεπόρτερ ανακάλυψαν Χρυσαυγίτες σε συμπλοκή μεταξύ αναρχικών στην Πάτρα


Η παραμύθα συνεχίζεται: Οι “έγκυροι” ρεπόρτερ ανακάλυψαν Χρυσαυγίτες σε συμπλοκή μεταξύ αναρχικών στην Πάτρα

Χθες το βράδυ σημειώθηκε συμπλοκή, στην Πάτρα, μεταξύ αναρχικών ομάδων. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στον διαδικτυακό βόθρο των εν Ελλάδι αναρχικών «η επίθεση πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα μπαχαλάκηδων που τους απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις πορείες του στεκιού».
Στην συνέχεια του «ρεπορτάζ», δίνονται περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τους δράστες: «Αυτοί που επιτέθηκαν είναι στην ουσία μια ομάδα από κάγκουρες που ονομάζονται αναρχικοί και κατεβαίνουν στις πορείες φτιαγμένοι και δρουν ανεξέλεγκτα και τώρα που τους κινάνε στην άκρη οι αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι».
Οι δράστες, λοιπόν, της επιθέσεως ήταν αναρχικοί, όπως και οι αντεπιτιθέμενοι, που αρχικώς ήταν θύματα της επιθέσεως. Παρόλα αυτά, οι τοπικοί ειδησεογραφικοί ιστότοποι, από την πρώτη στιγμή μετέδιδαν για.....
«επεισόδια μεταξύ Χρυσαυγιτών και αντεξουσιαστών», επιχειρώντας να στήσουν μία προβοκάτσια εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Το γεγονός ότι υπήρξε άμεση διάψευση τόσο από την πλευρά των εκείθε Συναγωνιστών της Αχαΐας, όσο και από τους αναρχικούς, δεν είχε βέβαια καμία σημασία για τους δημοσιογραφίσκους δευτέρας διαλογής. Η δημοσίευση συνέχισε να λέει για «συμπλοκή Χρυσαυγιτών και αντεξουσιαστών».
Ύστερα και από τα πληρωμένα ρεπορτάζ προηγουμένων ημερών, είναι βέβαιο ότι η εγχώρια δημοσιογραφία, πιστό σκυλάκι της πλουτοκρατίας και της κλεπτοκρατίας, επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα ή και προβοκάτσια εναντίον της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό και σε οποιοδήποτε άσχετο περιστατικό επιχειρούν να εμπλέξουν με δόλιο τρόπο την Χρυσή Αυγή.
Αυτό θυμίζει εποχές στις οποίες για οτιδήποτε συνέβαινε στην Ελλάδα ευθύνονταν «μαυροφορεμένοι», λες και η Χρυσή Αυγή είχε κάποιου είδους μονοπώλιο στις μαύρες μπλούζες. Είναι προφανές πως κάποιοι ενοχλούνται από το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο επέζησε της σκευωρίας, αλλά εξήλθε νικηφόρα από τον κυκεώνα που την έβαλε το παραδικαστικό κύκλωμα του «Μπάμπη» και η Νέα Δημοκρατία.
Ετοιμάζουν έτσι έναν ακόμα νέο γύρο λασπολογίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, για να τον χρησιμοποιήσουν τα αφεντικά τους. Ας γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ λυγίζει. Επέζησε των έως τώρα ψεμμάτων τους και δεν φοβάται την διχαλωτή γλώσσα του ψευδολογούντος όφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών