Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 27, 2015

Ο Τσίπρας αναλαμβάνει την... σκληρή διαπραγμάτευση, το νέο αιματηρό Μνημόνιο καθαρογράφεται!


Ο Τσίπρας αναλαμβάνει την... σκληρή διαπραγμάτευση, το νέο αιματηρό Μνημόνιο καθαρογράφεται!

Τα ηνία των διαπραγματεύσεων φαίνεται ότι παίρνει στα χέρια του ο Τσίπρας, εμφανώς «αδειάζοντας» τον Βαρουφάκη, και συνομιλώντας απευθείας με την Μέρκελ και τον Ντάισελμπλουμ.
Όπως φαίνεται, στις τηλεφωνικές συνομιλίες, ο Τσίπρας ανέλαβε δράση ως προς την αποδοχή ορισμένων μέτρων από την συγκυβέρνηση, γεγονός που, άλλωστε, είχε προαναγγείλει ο Δραγασάκης, μιλώντας σε κομματικό κοινό, και λέγοντας ότι η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση θα… αναγκαστεί να πάρει μέτρα.
Ουσιαστικά πρόκειται για έναν τακτικισμό Τσίπρα, έτσι ώστε να «φορτώσει» την ευθύνη για τις παλινωδίες στον υπουργό του. Ήδη από πριν τις εκλογές ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει στην υπογραφή ενός νέου μνημονίου. Όμως, ελέω της προπαγάνδας, θα.....
πρέπει να δοθεί μία επίφαση «αντιμνημονιακής μάχης» στο όλο δρώμενο.
Ο Βαρουφάκης, λοιπόν, ανέλαβε την καθυστέρηση της σύναψης του νέου μνημόνιου, με έναν επικοινωνιακό τρόπο, που να ικανοποιήσει το «πόπολο». Από την άλλη μεριά, ο Τσίπρας έχει ήδη συμφωνήσει ακόμα και στα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν, όμως απαιτεί την ύπαρξη μίας «αναγκαιότητας» για να τα λάβει. Αυτόν τον σκοπό τον εξυπηρέτησαν τα δημοσιεύματα των ξένων εφημερίδων, που φρόντισαν για την σχετική τρομοκρατία, από κοινού με τα εγχώρια μέσα.
Πρόκειται, ουσιαστικά, για την τακτική των διεθνών τοκογλύφων που είχε προδώσει με άρθρο του ο διευθυντής του «Βήματος». Ο Σύριζα προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι η όποια «διαπραγμάτευση» ή «ρήξη» με τους τοκογλύφους είναι μάταια, ώστε να συνεχιστεί ευκολότερα η μνημονιακή κυριαρχία στη χώρα μας. Έτσι, τώρα μετά την τρομοκρατία, ο Τσίπρας με συνοπτικές διαδικασίες θα αφαιρέσει αρμοδιότητες από τον Βαρουφάκη και με μία επικοινωνιακή «καταιγίδα» θα αναλάβει ο ίδιος τις «διαπραγματεύσεις», προκειμένου να «σώσει» την παρτίδα, ολοκληρώνοντας την μνημονιακή κωλοτούμπα και υπογράφοντας το νέο μνημόνιο.
Καμία διαπραγμάτευση δεν έκανε τόσο καιρό ο Σύριζα ενάντια στους διεθνείς τοκογλύφους. Το μόνο που φρόντιζε να επαναλαμβάνει ήταν ο φόβος της Χρυσής Αυγής, καθιστώντας το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών τον μοναδικό λόγο που οι Έλληνες μπορεί να πάρουν έστω και κάτι ελάχιστο από τους διεθνείς τοκογλύφους. Η ξενοκρατία και το μνημόνιο στην χώρα μας συνεχίζονται κανονικά, όπως και ο Αγώνας για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: "Αφού ο Τσίπρας ακύρωσε το σύνολο των προεκλογικών του εξαγγελιών, ετοιμάζεται για την μεγάλη μνημονιακή κυβίστηση που θα διαιωνίσει τη ξένη κατοχή της χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών