Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 23, 2015

Αυτές είναι οι «κόκκινες γραμμές» του Καμμένου - Τρίωρη κομμουνιστική προπαγάνδα στην Σχολή Ευελπίδων!

Γράφει ο Αντίοχος

«Αντιφασιστική» (κομμουνιστική) εκδήλωση έγινε το βράδυ της 21ης Απριλίου, στο μεγάλο αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), με την «πολιτική εποπτεία» του κόκκινου (και πρώην πράσινου…) υφυπουργού του Καμμένου, Τόσκα.

Διαβάζουμε σχετικά σ’ ένα δημοσιογραφικό παπαγαλάκι της συνοδοιπορούσας καμμεναρίας:

«Με κεντρικό θέμα «Ποτέ πια χούντα! – Ποτέ πια φασισμός!», η εκδήλωση εξελίχθηκε ως ένα περίπου τρίωρο ιστορικό και πολιτικό σεμινάριο, με συντελεστές-ομιλητές...
που είχαν βιώσει άμεσα τις συνέπειες της αντιδικτατορικής δράσης των ίδιων ή μελών της οικογένειάς τους. Αρκετό μέρος του χρόνου της εκδήλωσης αφιερώθηκε σε ερωτήσεις και διατυπώσεις προβληματισμών των σπουδαστών προς τους ομιλητές, όπως και στις αντίστοιχες απαντήσεις. Μίλησαν οι: Μάκης Μπαλαούρας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Αλευρομάγειρος, Αντιστράτηγος ε.α. -Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Χριστίνα Μουστακλή, σύζυγος του άγρια βασανισμένου στο ΕΑΤ-ΕΣΑ Ταγματάρχη Σπύρου Μουστακλή. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος και μέλος του δ.σ. της ΕΣΗΕΑ, Νανά Νταουντάκη…».

(ΥΓ) 1: Όση κόκκινη προπαγάνδα και να κάνουν οι συριζομούρηδες και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους, οι Ευέλπιδες αποδεδειγμένα δε μασάνε! Γιατί έχουν στην καρδιά τους την Ελλάδα και μόνο την Ελλάδα!

(ΥΓ) 2: Η –λαλίστατη σε άλλες περιπτώσεις- νουδούλα, γιατί άραγε έβγαλε το σκασμό, γι’ αυτή την αισχρή –και πέραν πάσης στρατιωτικής δεοντολογίας- εκδήλωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών