Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 23, 2015

PUBLICO.ES: "ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ"

50.000_kosmos__article
Συνέντευξη στο Eldiario.es και το Publico.es, δύο από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά site στην Ισπανία, έδωσε ο ευρωβουλευτής (πλέον…) του ΣΥΡΙΖΑ Κούλογλου, ο οποίος κατήγγειλε… πραξικόπημα κατά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί οι «δανειστές» δε του δίνουν λεφτά.
Ωστόσο, ενδιαφέρον έχουν τα «προκαταρκτικά» της συνεντεύξεως στο Publico.es, τα οποία περιλαμβάνουν και την γνωστή μονότονα επαναλαμβανόμενη πρόβλεψη όλων, εγχωρίων και ξένων, για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα μετά την βέβαιη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού:
«Ο Κούλογλου δεν είναι ο άνθρωπος που εντυπωσιάζεται εύκολα. Έχει σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ και....
έχει αγωνιστεί ενάντια στη λογοκρισία. Ποτέ όμως, όπως διαβεβαιώνει ο ίδιος, δε χρειάστηκε να αντιμετωπίσει ένα τόσο δύσκολο σενάριο. Ανέλαβε τα καθήκοντά του στις Βρυξέλλες μετά τις εθνικές εκλογές πριν από τρεις μήνες και έκτοτε εργάζεται είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο μαζί με τους συντρόφους του από το κόμμα, προκειμένου να βρεθεί μια έξοδος από το λαβύρινθο. Εάν στην προσπάθειά τους αυτή αποτύχουν, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής θα μπορέσουν να ανέβουν στην εξουσία. Ήδη είναι το τρίτο κόμμα σε ψήφους ενώ μια πτώση του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να δώσει ώθηση και σε άλλους ακροδεξιούς πολιτικούς σχηματισμούς στην Ευρώπη, όπως το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία».
Υπάρχει κανείς τελικά, που δεν κάνει αυτή την πρόβλεψη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών