Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 23, 2015

"Φωνή της Αμερικής" (Καθημερινή): "Ο Τσίπρας είναι το golden boy για τους Αμερικάνους... Αν δεν πετύχει έρχεται η Χρυσή Αυγή"

Η "Καθημερινή" είναι ευρέως γνωστή ως η εφημερίδα - "Φωνή της Αμερικής", που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Οι δε δημοσιογράφοι, Παπαχελάς και Αθανάσιος Έλλις, αποτελούν τους εγγαστρίμυθους των Αμερικακών και του κατεστημένου που κατοικοεδρεύει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Με άρθρο του ο Α. Έλλις στην έντυπη έκδοση της φυλλάδας του Παπαχελά, διευκρινίζει με απόλυτο τρόπο τι πιστεύουν για το πολιτικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα οι ΗΠΑ.

Ως προς το ΣΥΡΙΖΑ και τον Alexis αναφέρουν τα εξής:

"​Απρόσμενα «δημοφιλής» μεταξύ ξένων κυβερνητικών αξιωματούχων, τεχνοκρατών και αναλυτών που....
χειρίζονται ή παρακολουθούν το ελληνικό ζήτημα αποδεικνύεται το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας. Ισως ακούγεται περίεργο, αλλά ακόμη και οι επικριτές της συγκρουσιακής πολιτικής της νέας ελληνικής κυβέρνησης καταλήγουν στην εκτίμηση ότι ο μόνος που μπορεί να αποτρέψει το αδιέξοδο και τη χρεοκοπία είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Απογοητευμένοι από τον υπουργό Οικονομικών για τον οποίο εκφράζουν όλο και πιο ανοιχτά τη δυσφορία τους, τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα και ακόμη περισσότερο τους Ανεξάρτητους Ελληνες, βρίσκουν καλά λόγια να πουν μόνο για τον πρωθυπουργό."

Ως προς το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και αν όντως έχει σκοπό τη "σύγκρουση" με τους τοκογλύφους:

"...εάν μετακινηθεί προς τον ρεαλισμό, επιλογή που θα έχει ένα βραχυπρόθεσμο κόστος, το οποίο όμως, με δεδομένη τη δημοφιλία του κ. Τσίπρα, κρίνεται διαχειρίσιμο"

Και τελευταίο και πιο ενδιαφέρον κομμάτι. Μετά το ΣΥΡΙΖΑ τι μέλλει γενέσθαι στην πολιτική εξουσία στην Ελλάδα;

"Δεν βλέπουν προοπτική επιστροφής της Ν.Δ., τουλάχιστον όχι στο βραχυπρόθεσμο μέλλον, απορρίπτουν κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο για το ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον όχι με τη σημερινή του μορφή, ανησυχούν για τη Χρυσή Αυγή και περιμένουν την επόμενη κίνηση του κ. Τσίπρα."

Η "Φωνή της Αμερικής" μέσα σε λίγες γραμμές μαρτύρησε ότι οι Αμερικάνοι δεν τρέφουν καμιά εκτίμηση για το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο Alexis είναι το νέο τους "golden boy" και ότι θα συνεχίσει τη μνημονιακή πολιτική - πιθανότατα με άλλους ετέρους όπως π.χ. το Θεοδωράκη, και ότι μετά από αυτόν έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Είδατε "αντισυστημικότητα" ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Alexis...;!
Να δείτε που θα τον κάνουν και λέκτορα ή πανεπιστημιακό διδάκτορα μελλοντικά όταν θα έχει φύγει κακήν, κακώς από την Ελλάδα ως αποτυχημένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών