Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 04, 2015

Αυτοί είναι οι "φίλοι γείτονες"...Αλβανός πρέσβης: "Ισχυρή Τουρκία, σημαίνει ισχυρή Αλβανία και 'Μακεδονία'"


Ετοιμάζονται οι “καλοί γείτονες” - Αλβανός πρέσβης: Ισχυρή Τουρκία θα πει ισχυρά Βαλκάνια!

Δηλώσεις με νόημα για τις προθέσεις των Τούρκων στον χώρο των Βαλκανίων έκανε ο πρέσβης της Αλβανίας στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, ο αλβανός πρέσβης Genci Mucaj δήλωσε ότι όσο ενδυναμώνεται η Τουρκία, τόσο περισσότερο θα αυξηθεί η σταθερότητα στην περιοχή. Ισχυρή Τουρκία θα πει ισχυρά Βαλκάνια είπε, προσθέτοντας ότι όσο ενισχύεται η Τουρκία, αυτό θα επηρεάσει θετικά και τα Βαλκάνια και η σταθερότητα στην περιοχή θα αυξηθεί περαιτέρω. Για την ακρίβεια, ο  Mucaj είπε ότι «Ισχυρή Τουρκία θα πει ισχυρή Αλβανία, ισχυρό Κόσσοβο, ισχυρή "Μακεδονία", δηλαδή ισχυρά Βαλκάνια».
Δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου τυχαία αυτή η αναφορά του αλβανού πρεσβευτή, για το τρίγωνο Αλβανία - Κόσσοβο - «Μακεδονία» και η έλλειψη οποιασδήποτε αναφοράς στην.....
Ελλάδα. Με βάση το τερατούργημα του Κοσσόβου και τους σφετεριστές των Σκοπίων, η Τουρκία και η Αλβανία φαίνεται να κινούνται σ’ ένα ενιαίο μέτωπο αλληλοεξυπηρέτησης των συμφερόντων τους στον βαλκανικό χώρο.
Αν το Κόσσοβο λειτουργεί ως δορυφόρος της Αλβανίας και η Αλβανία με τη σειρά της ως ακόλουθος της Τουρκίας, είναι ολοφάνερο ότι επιχειρείται να στηθεί μια σφιχτή θηλιά που θα απειλήσει τη σωματική ακεραιότητα της Ελλάδας. Τα λόγια του αλβανού πρέσβη ας λειτουργήσουν ως σήμα συναγερμού για την Πατρίδα μας για το δύσκολο (απ’ όλες τις απόψεις) επόμενο χρονικό διάστημα.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών