Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 04, 2015

Ο Χρυσόγονος (ΣΥΡΙΖΑ) ομολόγησε: "Η διαπραγμάτευση γίνεται με βάση το e-mail Χαρδούβελη"

Γράφει ο Αινείας

Και πάλι όλο το Σαββατοκύριακο θα "σκεπάσουν" οι διφορούμενες δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την ελληνική οικονομία. Από τη μια ο Μαρδάς, αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι "λεφτά υπάρχουν" για να πληρώσουμε τους τοκογλύφους και από την άλλη ο Ευρωβουλευτής Χρυσόγονος να αναφέρει ότι η Κυβέρνηση είναι έτοιμη για εκλογές ή δημοψήφισμα αν δεν υπάρξει η θεμιτή εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις.

Ένα "κοκτέιλ" αμφίσημων δηλώσεων που απλά κάνει για τον ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟ ένα ακόμη "ενδιαφέρον" Σαββατοκύριακο ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από το συνεχιζόμενο θέατρο του παραλόγου και της προπαγάνδας.

Δε θα αναφέρω παρά μονάχα τη δήλωση Χρυσόγονου σε τηλεοπττική εκπομπή:
"Εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν μια αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο....
email Χαρδούβελη ή και σε χειρότερα, εκεί είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να τα ψηφίσει αυτά... Τότε θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του το εκλογικό σώμα".

Τι σημαίνει με απλά λόγια το παραπάνω...
Ότι όλα αυτά που ακούτε για "επαναδιαπραγμάτευση", "νέα συμφωνία", "συμφωνία - γέφυρα" κτλ είναι....ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Οι τοκογλύφοι με βάση το e-mail Χαρδούβελη διαπραγματεύονται και έχοντας αυτό ως αναφορά ζητούν νέα μέτρα για να αλλάξουν κάποια από τα ήδη συμφωνημένα.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για τους.. ιθαγενείς της αποικίας "Ελλάδας" που νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης, ο Σταθάκης, η Βαλαβάνη και ο λοιπός θίασος θα έρθουν σε ρήξη με τους τοκογλύφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών