Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 26, 2015

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στον real fm έδωσε ο συριζαίος βουλευτής Μητρόπουλος, ο οποίος είπε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Πρώτα απ’ όλα, ότι η περιλάλητη συμφωνία με τους «εταίρους» μας (διεθνείς τοκογλύφους) θα γίνει τον Ιούνιο, στο παρά πέντε της χρεοκοπίας, για να δοθεί στον κόσμο η εντύπωση ότι οι Τσιπροκαμμένοι διαπραγματεύτηκαν σκληρά και ότι συμβιβάστηκαν όταν δεν είχαν άλλη επιλογή, από την πτώχευση της χώρας: «Δεν θα υπάρξει σύντομα συμφωνία- πριν από το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου- καθώς όλοι θα θέλουν να εξαντλήσουν όλο το χρόνο».
Εν συνεχεία, ο συριζαίος βουλευτής είπε –εμμέσως πλην σαφώς- ότι η «συμφωνία» του Ιουνίου θα....
είναι Μνημόνιο με μέτρα και προανήγγειλε δημοψήφισμα, για να πέσει η ευθύνη της αποδοχής του στον ελληνικό λαό (που θα βομβαρδίζεται με εκβιαστικές «πληροφορίες» ότι αν ψηφίσει αρνητικά, την άλλη μέρα δε θα έχει να φάει ούτε ένα κομμάτι ψωμί…): «Όποια συμφωνία και αν γίνει και έντιμη να γίνει -που δεν το βλέπω- γιατί θα έχει δόση μέτρων να τύχει της προέγκρισης του λαού μας. Το ερώτημα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μπορούσε να είναι: «Με δεδομένη την παραμονή στο ευρώ οι δανειστές μας,  ζητούν αυτό το πακέτο, συμφωνείτε ή όχι;».
Πρόβλεψη: όπως κι αν παρουσιάσουν το νέο Μνημόνιο οι Τσιπροκαμμένοι, κι όσους εκβιασμούς κι αν κάνουν στον ελληνικό λαό προκειμένου να το αποδεχθεί με ευθύνη του, τον Ιούνιο θα γίνει η αρχή του πολιτικού τους τέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών