Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 26, 2015

NewsIt(Ευαγγελάτος) προς Τοκογλύφους: "Αν μας αφήσετε να χρεοκοπήσουμε έρχεται η Χρυσή Αυγή και οι.... Ρώσοι"

Γράφει ο Αινείας

Τελικώς όλα τα συναισθήματα, όσο καλά κεκαλυμμένα να είναι, αργά ή γρήγορα φανερώνονται και προξενούν αντίστοιχα ακραία συναισθήματα στους υπολοίπους για την υποκρισία τους.

Κραυγή αγωνίας λοιπόν είχαμε προ ημερών σε κεντρικό άρθρο του NewsIt του Ευαγγελάτου, για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να αφεθεί από την Ε.Ε. να χρεοκοπήσει.
Ο αρθρογράφος, που απηχεί με βεβαιότητα τις απόψεις και του προϊσταμένου του, Νίκου Ευαγγελάτου, αναρωτήθηκε αν οι Ευρωπαίοι μπορούν να διανοηθούν τις συνέπειες ενός Grexit, με βασικότερη και πιο επίφοβη την ιλιγγιώδη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, που θα παρασύρει με τη σειρά της και άλλα κινήματα στην Ευρώπη.

Γράφει συγκεκριμένα ο υπάλληλος του Ευαγγελάτου:
"Αλλά επίσης, τι έχουν να μας που οι ευφυέστατοι Γερμανοί αξιωματούχοι για την περίπτωση που γιγαντωθεί η «Χρυσή Αυγή» αν....
αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποια θα είναι η αντανάκλαση μιας τέτοιας επικράτησης στη Γαλλία και σε άλλα ευρωσκεπτικιστικά κινήματα στις ευρωπαϊκές χώρες."

Τον απασχολεί δε και πώς θα αντιδράσουν οι Αμερικάνοι καθώς ένα Grexit θα φέρει αυτομάτως εγγύτερα Ελλάδα και Ρωσία, ένα γεγονός που a priori θίγει τα συμφέροντα των ΗΠΑ (της Ελλάδος πάντως όχι) και θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από την Ε.Ε. (γιατί η Ε.Ε. δερβέναγας των ΗΠΑ είναι..;! - ρητορικό το ερώτημα βεβαίως -).

Γράφει:

"Αν οι Γερμανοί νομίζουν ότι κατέχουν και γνωρίζουν όλες τις πλευρές και όλες παραμέτρους και προπαντός νομίζουν ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τυχόν Grexit, μπορούν να μας πουν τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση περαιτέρω ριζοσπαστικοποίησης της ελληνικής κοινωνίας και διάρρηξης της συμμαχίας με αποσκίρτηση της Ελλάδας και προσχώρηση στη ρωσική σφαίρα επιρροής;
Ποιες θα είναι οι συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης για την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Ευρώπη, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ..."


Από τα παραπάνω γίνονται σαφέστατα τα εξής:

Α. Ο Ευαγγελάτος μέσω του NewsIt αγχώνεται μόνο με 2 πράγματα που θα επιφέρει το Grexit ή κάποια ανωμαλία στην Ελλάδα. Πρώτον μη τυχόν και εκτοξευτεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και δεύτερον να υπερασπιστεί τη σχέση Ελλάδος - ΗΠΑ ερχόμενος σε αντίθεση με τα γεωστρατηγικά  συμφέροντα της Χώρας, προς τέρψιν των Αμερικαανών.
Β. Γίνεται κατανοητό ότι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα "lobby της δραχμής" αφού και οι πλέον πλουτοκράτες με πακτωλό χρημάτων στο εξωτερικό (άρα σε ενδεχόμενο Grexit θα βγουν κερδισμένοι) ασκούν την επιρροή τους για να αποτρέψουν την έλευση της Χρυσής Αυγής στην εξουσία που θα είναι σε βάρος των συμφερόντων τους και των σιωνιστών της Αμερικής, αλλά προς όφελος του λαού μας.
Γ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

1 σχόλιο:

  1. Γ. Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Δ. Η ψήφος δική μας, έτοιμη και οπλισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών