Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 08, 2015

Η Χρυσή Αυγή και πάλι στο πλευρό του Έλληνα πολίτη - Όχι τραμ στον Πειραιά! - BINTEO

Η Χρυσή Αυγή και πάλι στο πλευρό του Έλληνα πολίτη - Όχι τραμ στον Πειραιά!
Την Τετάρτη, 06-05-15, άρχισε η δίκη για την προσφυγή των πολιτών του Πειραιά, ώστε να μην επεκταθεί η γραμμή του τραμ στο λιμάνι. Η Χρυσή Αυγή έδωσε και πάλι το παρών, στηρίζοντας τις ανάγκες και τα συμφέροντα των Ελλήνων όπως πάντα. Ακολούθησε εκτεταμένη πολιτική δράση στον τόπο όπου διεξάγονται οι εργασίες, και όσο για το αποτέλεσμα της δίκης που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, αναμένεται να εκδικαστεί οριστικά στις 25 Μαΐου.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ:




Ο Συναγωνιστής και Δημοτικός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά, Ηλίας Κατσαφάδος έδωσε το παρών στην δικαστική αίθουσα υπερασπιζόμενος την βούληση των πολιτών του Πειραιά μαζί με κλιμάκιο Συναγωνιστών, μα κανένα από τα προδοτικά ΜΜΕ, δεν έδωσε έμφαση στο γεγονός ανεξάρτητα από το βάρος της υπόθεσης.

Ακολουθούν δηλώσεις και σύντομος σχολιασμός του Συναγωνιστή επί του θέματος, αποκλειστικά μέσα από το μόνο ελεύθερο βήμα της αλήθειας, το βήμα της Χρυσής Αυγής.


Ο Συναγωνιστής εστίασε στα προβλήματα και την τραγική κατάσταση που θα φέρει το εν λόγω έργο κατά την διάρκεια αλλά και μετά την υλοποίηση του, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα ακόμα παιχνίδι πολιτικών συμφερόντων και διαφθοράς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών