Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 08, 2015

Δημοσκόπηση: Η κωλοτούμπα της κυβέρνησης προδίδει την λαϊκή εντολή - Αναμένεται εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής!


Δημοσκόπηση: Η κωλοτούμπα της κυβέρνησης προδίδει την λαϊκή εντολή - Αναμένεται εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής!

Δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το SBC, σχετικά με την θέληση του Ελληνικού Λαού, στο θέμα των διαπραγματεύσεων, δημοσιεύτηκε, προμηνύοντας σαρωτικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό.
Συγκεκριμένα σε ερώτηση, περί του αν οι Έλληνες θέλουνε άτακτη υποχώρηση και μνημόνιο, οι Έλληνες σε συντριπτικό ποσοστό είπαν ότι δεν θέλουν. Σε ερώτηση περί του ασφαλιστικού οι Έλληνες σε ποσοστό 77% δεν θέλουν υποχώρηση, ενώ τα....
αντίστοιχα ποσοστά για τις συλλογικές συμβάσεις και τις ομαδικές απολύσεις είναι 63% και 70%.

Στους ψηφοφόρους του Σύριζα τα ποσοστά είναι συντριπτικά εναντίον της όποιας υποχώρησης, ενώ ακόμα και οι ψηφοφόροι της ΝΔ δείχνουν να έχουν κουραστεί με την δουλοπρέπεια του κόμματός τους και στηρίζουν την άποψη ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία υποχώρηση.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι πλέον οδηγούμεθα ολοταχώς σε ένα νέο μνημόνιο και η άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης έχει ήδη συντελεστεί, αναμένεται να συντελεστούν ηχηρές αλλαγές στο πολιτικό πεδίο. Με δεδομένο ότι πλέον το ελληνικό κοινοβούλιο απαρτίζεται από άκρως μνημονιακές δυνάμεις, με μόνη αντιμνημονιακή δύναμη την Χρυσή Αυγή, συντόμως αναμένεται εκτίναξη των ποσοστών της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Η δημοσκόπηση κατά τα άλλα δίνει και ποσοστά κομμάτων, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ΝΔ καταρρέει, ο Σύριζα είναι σταθερός, αλλά ετοιμάζεται για τεράστια πτώση και η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει. Ελέω των εντολών των μεγαλοεργολάβων, στην δημοσκόπηση εμφανίζεται ως τρίτο κόμμα το ανύπαρκτο «Ποτάμι», όμως αυτά τα λέγανε και πριν τις εκλογές.
Στις επόμενες εκλογές, όμως, δεν θα είναι το ζήτημα το «τρίτο» κόμμα, αλλά το «δεύτερο», οπότε ας αρχίζουν να ξανακοιτάνε τα δεδομένα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών