Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 08, 2015

Χέρι - χέρι "δημοκράτες" παπαγάλοι του Σαμαρά με την κομμουνίστρια Κανέλλη: "Φταίει δεν φταίει ο Γ. Λαγός έπρεπε να... καταδικαστεί"!!


http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/25224/samaras_-kanelli___article.jpgΓράφει ο Αινείας

Η Αλήθεια έλαμψε και αποδείχθηκε περίτρανα ότι η κομμουνίστρια της Εκάλης προκάλεσε με τον γνωστό ψευτομάγκικο τρόπο της τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγό, χωρίς ο τελευταίος να της απευθύνει το λόγο και βέβαια χωρίς στη συνέχεια να την απειλήσει.
Αντιθέτως της επισήμανε ότι.... έρχεται η Δίκη και θα αποδειχθούν τα ψέματά της.

Ως γνωστόν τα ΜΜΕ "ξεχείλωσαν'" με τον προβοκατόρικο τρόπο τους το θέμα, εμπλέκοντας ταυτόχρονα και την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, γιατί.... έπραξε το αυτονόητο.
Στους αλαλαγμούς της Κανέλλας, που υποβοηθήθηκαν από τους πάντα πρόθυμους των ΜΜΕ, η Πρόεδρος της Βουλής, πριν εκδώσει "πύρινες ανακοινώσεις καταδίκης του φασιστικού φαινομένου", ζήτησε να δει το βίντεο για ν μην εκτεθεί ο θεσμός που εκπροσωπεί.

Αυτό δηλαδή που θα έκανε κάθε ένας επαγγελματίας, ηθικός άνθρωπος.

Την παραπάνω συμπεριφορά εξέλαβαν οι "δημοκράτες" ως ένδειξη.....συμπάθειας προς της Χρυσή Αυγή, κάτι που... απαγορεύεται από το σύστημα, και καλούσαν την κα. Κωνσταντοπούλου να..
απολογηθεί για την "ανάρμοστη συμπεριφορά".

Ήταν τόσο γελοίοι που ακόμη και όταν προβλήθηκε το βίντεο και αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο Γ. Λαγός προκλήθηκε από την κομμουνίστρια με τις.. υπηρέτριες, συνέχισαν στο ίδιο... βιολί και παρουσίαζαν την Κανέλλη, ως θεματοφύλακα της ηθικής που δικαιούται να αναφέρεται απαξιωτικά για τον οποιοδήποτε φθάνοντας στο σημείο να αποκαλέσει την Κωνσταντοπούλου ως "Λοχία της Χρυσής Αυγής".

Και μπορεί η παραπάνω φράση να είναι αποτέλεσμα της ιδεολογικής σύγχυσης της πασιονάριας της Εκάλης, που προκαλούν οι διάφοροι εθισμοί της - το ίδιο πρόβλημα είχαν και οι κομισάριοι στη Ρωσία για αυτό και είχαν δημιουργηθεί αρκετές κλινικές με έξοδα του... κόμματος -, αλλά το πιο γελοίο είναι το πώς εκλαμβάνουν τη "δημοκρατία" και την "ελευθερία του λόγου" τα διάφορα παπαγαλάκια του Σαμαρά στο διαδίκτυο, που ενώ αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν τι έγινε.... εγκαλούν ταυτόχρονα την Κωνσταντοπούλου που δεν καταδίκασε τη Χρυσή Αυγή και μάλιστα φθάνουν στο σημείο να την απειλήσουν.

Γράφουν:
"Δεν έχει σημασία ποιος και τι έγινε..... Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία αναδεικνύεται σε «προστάτη» Χρυσής Αυγής. Αρνήθηκε να καταδικάσει το επεισόδιο ..."

"Δεν έχει σημασία" αν έχει δίκιο ο Γ. Λαγός... Σημασία έχει αφού εμπλέκεται η Χρυσή Αυγή να καταδικαστεί ντε και καλά η Χρυσή Αυγή.
Αυτό είναι το ιδεολογικό πρόσταγμα του καθεστώτος!

Να χαίρονται τη "δημοκρατία" τους οι διάφοροι ινστρούχτορες του Σαμαρά και του Στάλιν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών