Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 03, 2015

"Πρώτη φορά Αριστερά"... Υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ελικόπτερο ασθενών του ΕΚΑΒ, για να πάει από την Αθήνα στο Αίγιο!!!

Πριν από μερικούς μήνες οι ΣΥΡΙΖΑιοι στη Βουλή και στα ΜΜΕ ξιφουλκούσαν εναντίον των... "ανέντιμων" πολιτικών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κυρίως δε κατά των Σαμαρά και Βενιζέλου, καθώς οι τελευταίοι έκαναν αλόγιστες σπατάλες και ιδιαίτερως προκλητικές, όπως η χρήση ελικοπτέρων και του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για την μεταφορά τους ακόμη και σε κοντινές αποστάσεις, την ώρα που ο ελληνικός λαός στέναζε από τα τυραννικά μέτρα λιτότητας.

Τώρα ανήλθαν στην εξουσία και ευαγγελίζονται στο "νέο, άσπιλο" και "ηθικό", που τους παρέχει η "αριστερή ιδεολογική", αλλά οι πράξεις τους υποδηλώνουν την υποκρισία τους και την ασέβεια που δείχνουν στον λαό.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Τόσκας, όπως αποκαλύπτει το "Πρώτο Θέμα", πήρε το ελικόπτερο για να μεταβεί από την Αθήνα στο...
Αίγιο, για συνάντηση με ξένους ολιγάρχες που θέλουν να αγοράσουν την ΕΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων).
Και μη βιαστείτε να δικαιολογήσει κάποιος ότι "δούλευε και δεν έπρεπε να αργήσει".
Το ακριβώς αντίθετο.

Το χειρότερο όμως δεν ήταν ότι ναυλώθηκε ένα οποιοδήποτε ελικόπτερο, αλλά ένα μέσο αεροδιακομιδής ασθενών, το οποίο ήταν και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που διαθέτει σε πλήρη λειτουργία η Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
Με το "έτσι θέλω" ο υφυπουργός για να μην... ταλαιπωρηθεί από τους δρόμους καρμανιόλες του Μπόμπολα - τα έργα Κορίνθου- Αιγίου - έχουν σταματήσει εδώ και.... δεκαετίες από τον ΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα αλλά εμείς συνεχίζουμε να του τα ακουμπάμε μέσω διοδίων -, δέσμευσε το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, χωρίς ίχνος ευαισθησίας και σκέψης για το τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που ένας ασθενής από τις κοντινές περιοχές του αργοσαρωνικού είχε υποστή ένα επεισόδιο και έπρεπε να μεταβεί άμεσα στην Αθήνα για νοσηλεία.
Η..."κατάληξή" του θα ήταν βέβαιη και ο υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ θα συνέχιζε τη,...βόλτα του στο Αίγιο.

Αυτοί είναι λοιπόν οι ανάλγητοι κυβερνήτες του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην ΠΑΣΟΚοι, που το ενδιαφέρον τους υπάρχει μόνο για τη διατήρηση των προνομίων τους και σε καμιά περίπτωση για την... καλυτεύρευση της ζωής των Ελλήνων.

Υ.Γ.
Ο συγκεκριμένος κύριος, που εκλέχτηκε από την τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε πρώη βασικός συνεργάτης του Πάνου Μπεγλίτη, πρώην Υπουργού Άμυνας του ΠΑΣΟΚ και του Jeffrey.

Υ.Γ.2
Αίγιο - Αθήνα. Απόσταση 180 χιλιόμετρα. Κόστος με το αυτοκίνητο 100 ευρώ.
Αίγιο - Αθήνα με το ελικόπτερο. Κόστος τουλάχιστον 2.000 ευρώ.
"Πρώτη φορά Αριστερά" (με ολίγον ΠΑΣΟΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών