Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 03, 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ «ΠΟΝΤΙΚΙ»: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Γράφει ο Αντίοχος 

Τον τρόμο και τον πανικό που έχει πέσει στο σάπιο καθεστώς για τις συνέπειες της επικείμενης συμφωνίας των Τσιπροκαμμένων με τους κατ’ ευφημισμόν λεγόμενους «δανειστές» (στην πραγματικότητα, διεθνείς τοκογλύφους!) και της συνέχισης της μνημονιακής πολιτικής, αποτυπώνει δημοσίευμα της φυλλάδας «Ποντίκι», με τίτλο «Ελλοχεύουν οι χρυσαυγίτες. Περιμένουν αποτυχία της κυβέρνησης για να βγουν από την τρύπα τους».
Αφήνουμε στην άκρη τα περί… τρυπών, καθώς είναι τα… ποντίκια που φωλιάζουν σε τρύπες και σας δίνουμε μια γεύση από την… τρομάρα που τους κυριεύσει:
«Όσο η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές καθυστερεί να επέλθει και η...
κινδυνολογία μιας πιθανής «άτακτης χρεοκοπίας», που θα συνοδεύεται με έξοδο από το ευρώ, «θεριεύει» με αντίστοιχα δημοσιεύματα στα εγχώρια και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο «στρατόπεδο» της Χρυσής Αυγής τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.
Μετά την προσωρινή αποφυλάκισή τους με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και το σόου, διά της προκλητικής απουσίας τους από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, οι κατηγορούμενοι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης βουλευτές της επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο της δημοσιότητας.
Με εκτενή αρθρογραφία και διαρκείς παρεμβάσεις στις συνεδριάσεις της Βουλής προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το νεοναζιστικό τους παρελθόν προτάσσοντας το «προφίλ» του εθνικιστή. Παράλληλα, στηριζόμενοι στην παλιά αποδοτική τακτική του «ώριμου φρούτου», περιμένουν να επωφεληθούν από ένα ενδεχόμενο σύντομης φθοράς του ΣΥΡΙΖΑ.
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θεωρούν ότι τους ευνοεί. Ο κίνδυνος της νεοναζιστικής απειλής σε περίπτωση αποτυχίας της κυβέρνησης δεν εμφανίζεται μόνο σε δημοσιεύματα των ξένων ΜΜΕ, αλλά και σε δηλώσεις στελεχών της κυβερνώσας παράταξης…».
Και ως γνωστόν, ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος. Έτσι, οι τρομαγμένοι καθεστωτικοί βγάζουν από τα θηκάρια τους τα κατά συνθήκην ψεύδη κατά της Χρυσής Αυγής:
«Στην πρεμιέρα της δίκης της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό είχαμε και την «επίσημη» επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ήδη από τα μέσα Μαρτίου υπήρχαν ανεπιβεβαίωτες από την αστυνομία καταγγελίες για επιθέσεις εις βάρος μεταναστών, κυρίως στη Νίκαια και το κέντρο της Αθήνας. Όμως, το πρωινό της έναρξης της δίκης στον Κορυδαλλό πέντε φίλοι του Παύλου Φύσσα και μέλη αντιφασιστικών κινήσεων δέχθηκαν επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο. Φυσικά οι δράστες της επίθεσης παραμένουν ασύλληπτοι, παρά τις προσαγωγές που έγιναν από την αστυνομία…».

Παρατήρηση 1η: Τι σημαίνει «ανεπιβεβαίωτες από την αστυνομία επιθέσεις της Χρυσής Αυγής»; Ότι πρόκειται για αποκυήματα αρρωστημένης φαντασίας πανικόβλητων καθεστωτικών!
Παρατήρηση 2η: Οι «δύο φίλοι του Φύσσα» που δήθεν δέχθηκαν επίθεση από «Τάγματα Εφόδου» της Χρυσής Αυγής, έγιναν… πέντε. Καθεστωτικοί, όπως πάτε θα τους… εκατοστίσετε!
Παρατήρηση 3η: Αν σας πιάνει τέτοιος πανικός από τώρα, που δεν έχει αρχίσει ακόμα το «γλέντι», άραγε τι θα κάνετε αργότερα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών