Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 03, 2015

Ο Λαφαζάνης ομολογεί: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όργανο των Ξένων και Ντόπιων Τοκογλύφων"

Γράφει ο Αινείας

Ορυμαγδός δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ στα κανάλια για τις... εκλογές που προανήγγειλε ο Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή" σε περίπτωση αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει με το δικό του πρόγραμμα.

Είπε επ' ακριβώς στην συνέντευξή του ο... κομισάριος Λαφαζάνης:
"Η κυβέρνηση και η εξουσία -αν και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την εξουσία, η οποία βρίσκεται ακόμα στα χέρια μιας ολιγαρχίας του πλούτου και των ξένων "προστατών" μας- δεν είναι για εμάς αυτοσκοπός, αλλά εργαλείο και μέσο για να αλλάξουμε θετικά την κοινωνία. Αν δεν μπορούμε να το πετύχουμε, το καλύτερο που θα έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε την κυβερνητική σκυτάλη"

Όλοι λοιπόν στάθηκαν στο γεγονός της... απεμπόλησης των κυβερνητικών δικαιωμάτων, αλλά ουδείς στάθηκε σε....
μια αλήθεια που ειπώθηκε από τον Υπουργό Ενέργειας:
"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την εξουσία... Η εξουσία βρίσκεται στα χέρια μιας ολιγαρχίας του πλούτου και των ξέν προστατών μας".

Δηλαδή ο Λαφαζάνης τι ομολόγησε με άμεσο τρόπο.
Ότι η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο ξένων, που με τους ντόπιους πλουτοκράτες εφαρμόζουν τις πολιτικές τους, με εκτελεστικά όργανά τους πολιτικούς στους οποίους δίνουν τις εντολές.

Οι πολιτικοί κατά το Λαφαζάνη κυριολεκτικά είναι... υποτακτικοί της ολιγαρχίας των τοκογλύφων, εγχώριων και ξένων, με αδυναμία άσκησης εεξουσίας, παρά μόνο ως... όργανό τους!

Για να μπορέσει όμως κάποια στιγμή να σπάσει αυτό το ανθελληνικό απόστημα, στο οποίο μέρος του, κατά την ειλικρινή πραδοχή του Λαφαζάνη, είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει στην εξουσία να ανέλθει μια πραγματικά αντισυστημική - εθνική δύναμη που θα βάλει πάνω από όλους το συμφέρον του Έθνους και των Ελλήνων.

Αυτή τη στιγμή η μόνη πολιτικοκοινωνική δύναμη που έχει αυτή τη δυνατότητα και το έχει αποδείξει μέσα από τον καθημερινό Αγώνα που διεξάγει είναι η Χρυσή Αυγή. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και ο Αρχηγός του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών