Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 07, 2015

Ξεφτιλίστηκαν τα τσοντοκάναλα της πλάκας - Παρουσίασαν γυναίκα φαρσέρ ως ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ

Αυτά είναι τα "έγκυρα" και "έγκριτα" δημοσιογραφικά συγκροτήματα παραγωγής ψευδομαρτύρων κατά της Χρυσής Αυγής
Την απόλυτη ξεφτίλα βίωσαν τα δύο μεγάλα κανάλια της χώρας που κατά καιρούς έχουν πρωτοστατήσει στην λασπολόγηση των Ελλήνων Εθνικιστών με ψεύτικες και παραπλανητικές ειδήσεις. Θύμα της δημοσιογραφικής τους αγυρτείας έπεσε σήμερα η μνήμη της αδικοχαμένης 4χρονης που δολοφονήθηκε από τον αιμοσταγή βούλγαρο πατέρα της, καθώς και χιλιάδες Έλληνες τηλεθεατές που εξαπατήθηκαν από τις ενημερωτικές τους εκπομπές.

Δείτε την φάρσα...




Μια τυχάρπαστη γυναίκα φαρσέρ, η οποία στην συνέχεια συνελήφθη, αυτοπαρουσίαστηκε στις ενημερωτικές εκπομπές του Mega και του ANT1 ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και παραπλάνησε το κοινό με ψέμματα και ανακρίβειες. Η εν λόγω φαρσέρ διέσυρε τους "έγκυρους" και "έγκριτους" δημοσιογράφους που δεν έκαναν καμία διασταύρωση της είδησης και εξέλαβαν τα λεγόμενά της ως αδιαμφισβήτητες αλήθειες.


Την δια είδηση έσπευσαν βέβαια να αναπαράγουν ως αληθινή και δεκάδες ενημερωτικά ιστολόγια της πλάκας. Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά λίγες μόνο ώρες ώστε να διαψευστούν πλήρως τα ξεφτιλισμένα τσοντοκάναλα και να αποκαλυφθεί στο πανελλήνιο η... σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας.

Κάπως έτσι χτίστηκαν οι γελοίες Χρυσαγειάδες με όπλα από το Google, με σφαγές αμνοεριφίων, καταθέσεις ψευδομαρτύρων και μυριάδες άλλες φαιδρότητες με τις οποίες ακόμα επιχειρούν να πείσουν τους αδαείς. Όπως ξεφτιλίστηκαν σήμερα ασελγώντας στην αλήθεια και στην δημοσιογραφία, έτσι και σύντομα θα γελοιοποιηθούν όταν θα αναγκαστούν να παραδεχτούν με κατεβασμένα κεφάλια ότι όλα όσα έλεγαν κατά της Χρυσής Αυγής ήταν μυθεύματα και γελοία σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

ΥΓ. Επειδή και οι δυο τηλεοπτικοί σταθμοί έβγαλαν ανακοινώσεις συγγνώμης και επανόρθωσης, ρίχνοντας το φταίξιμο στους... άλλους, εμείς να ρωτήσουμε: Ποιος πρόλαβε το αποκλειστικό;


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών