Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 07, 2015

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» (Γύφτους θα τους έλεγε ο λαός)

63a01a1a028a4c80d7b872508bf184d2_L
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ώρα που Έλληνες μένουν άστεγοι λόγω ανεργίας και οικονομικής εξαθλιώσης και τράπεζες παίρνουν τα σπίτια τους, οι άθλιοι κυβερνήτες προτιμούν να δίνουν λεφτά για...(β)ρομά.
 
Αφού υποσχέθηκαν να λύσουν το στεγαστικό πρόβλημα των λαθρομεταναστών (εγκαθιστώντας τους σε διαμερίσματα, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπως είπε η Χριστοδουλοπούλου), σειρά τώρα παίρνει μια ακόμα «μειονότητα». Των λεγομένων «Ρομά», ή «ευπαθών»…
Έτσι, ο υπερυπουργός Εσωτερικών Βούτσης, ανακοίνωσε ότι η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων αναζητεί λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των «ευπαθών», σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές και προτίθεται να θέσει σε λειτουργία σχέδιο μετεγκατάστασής τους σε χώρους, στους οποίους θα διασφαλίζεται «η αξιοπρεπής διαβίωση στα όρια του αστικού ιστού, η πρόσβαση σε υπηρεσίες και αγαθά και η ομαλή κοινωνική τους ένταξη».
Βέβαια, πριν από.....
τους Τσιπροκαμμένους, παρόμοιες ανησυχίες είχαν και οι Σαμαροβενιζέλοι. Ας δούμε ποια ήταν η τύχη ενός τέτοιου καταυλισμού, με ξύλινα σπίτια, τουαλέτες, ιατρεία κ.τ.λ. που κατασκευάστηκε στην περιοχή «Μπιρμπίτα» της Καλαμάτας (από σχετικό δημοσίευμα της μεσσηνιακής εφημερίδας «Ελευθερία»):
«Τα σπιτάκια της Μπιρμπίτα έγιναν… καυσόξυλα
Μόλις 5 χρόνια μετά τα εγκαίνια της τσιγγάνικης κατασκήνωσης, στη Μπιρμπίτα, όσοι απομένουν ζουν μέσα στη βρωμιά, χωρίς νερό και ηλεκτρικό, σε όσα ξύλινα σπιτάκια παραμένουν έστω και μισοδιαλυμένα. Ολα τα υπόλοιπα έχουν εξαφανιστεί γιατί έγιναν… καυσόξυλα, σύμφωνα με τους τσιγγάνους… Στην Μπιρμπίτα παραμένουν 15 περίπου οικογένειες, στα ισάριθμα όρθια σπιτάκια. Τα υπόλοιπα μέχρι τα… 66 που κατασκευάστηκαν κάποτε, δεν υπάρχουν πια. Στη θέση τους χαλάσματα, σκουπίδια, βρωμιά…»
Τα συμπεράσματα δικά σας
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών