Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 07, 2015

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός»

Στα «Νέα» της Τρίτης ο Πρετεντέρης, κάτω από τον γενικό τίτλο «Εναλλα­γή», ξεκινά το άρθρο του γράφοντας τα εξής: «Θέλω ειλικρινά να καθησυχάσω τη Ρένα Δούρου και τον Νίκο Κοτζιά. Αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να έλθει η Χρυσή Αυγή. Θα έλθουν απλώς κάποιοι άλ­λοι, κατά πάσα πιθανότητα οι προηγούμενοι λιγότερο ή περισσότερο διαφορετικοί ή αλ­λαγμένοι. Διότι έτσι συμβαίνει συνήθως στις δημοκρατίες. Φεύγει ο ένας, έρχεται ο άλ­λος, φεύγει ο άλλος, έρχεται ξανά ο ένας ή κάποιος παραπλήσιος».
Οι υπάλληλοι του συστήματος, στην προσπάθειά τους να....
διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και παίρνοντας θράσος από το ακαταδίωκτο και την ασυλία που τους προσφέρουν τα αφεντικά τους, πολ­λές φορές, δεν κατανοούν και οι ίδιοι τι γράφουν.
Προσέξτε τα λόγια του μεγάλου δασκά­λου της δημοσιογραφίας, Πρετεντέρη. Δεί­τε πώς στην προσπάθειά του να κρύψει την πραγματικότητα, κάνει μια ογκώδη γκάφα και ξεδιπλώνει την απλή, την καθάρια αλή­θεια.
«Θα έλθουν κάποιοι άλλοι», λέει, «πιθα­νότατα οι προηγούμενοι…διότι έτσι συμ­βαίνει στις Δημοκρατίες, φεύγει ο ένας έρ­χεται ο άλλος, ξανά ο ένας ή ο παραπλή­σιος.» … αλλά όχι η Χρυσή Αυγή.
Η μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδος, συμπυκνωμένη σε δύο προτάσεις!
Ο ένας ή ο άλλος, του συστήματος. Λίγο αλλαγμένος ή διαφορετικός ή παραπλή­σιος, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ !! Διότι έτσι γίνεται στις Δημοκρατίες, κατά Πρετεντέρη.
Μάλιστα κυρίες και κύριοι.
Αν δεν πιστεύετε εμάς, τους ψηφοφό­ρους της Χρυσής Αυγής όταν λέμε ότι το κί­νημα των Εθνικιστών είναι το μόνο που δια­φέρει από το σαθρό πολιτικό σύστημα.
Αν δεν πείθεστε από εμάς που φωνάζου­με με όλη μας τη δύναμη ότι η Χρυσή Αυ­γή διώκεται διότι δεν είναι τμήμα αυτής της παρέας που εναλλασσόμενη στην εξουσία, καλύπτει ο ένας τις βρωμιές του άλλου και αφήνει το κράτος πληγωμένο και το Έθνος να αιμορραγεί.
Αν δεν καταφέρνουμε εμείς να διαλύ­σουμε τις αμφιβολίες σας, ότι και ο “ένας” και ο “άλλος” που προβλέπει ο δημοσιο­γράφος του ΔΟΛ, ότι θα εναλλάσονται στην εξουσία, είναι πλευρές του ίδιου νομίσμα­τος.
Tότε ακούστε τον Πρετεντέρη. δείτε τον να το γράφει καθαρά και ξάστερα.. .και να το παραδέχεται.. Οι ίδιοι, μας λέει παίρ­νουν την εξουσία στις Δημοκρατίες.σαν σε σκυταλοδρομία, ο ένας από τον άλλο, με μικρές διαφοροποιήσεις για να μπορούν να ξεγελάνε τον ψηφοφόρο ή να του δίνουν άλλοθι για να τους πιστεύει.
Ε, λοιπόν όχι κ. Πρετεντέρη! Εμείς δεν ανεχόμαστε αυτή την εξουσία της εναλλα­γής «ημετέρων». Εμείς δεν ανεχόμαστε την αλληλοκάλυψη των απερχόμενων από τους κυβερνώντες.
Εμείς διαφέρουμε διότι δεν θα συμφω­νήσουμε ποτέ, να λέτε άλλα πριν τις εκλο­γές και να κάνετε άλλα μετά.
Εμείς διαφέρουμε διότι πιστεύουμε στο πολίτευμα της Αξιοκρατίας, κι όχι στην πολιτεία άξιων πολιτικών απατεώνων.
Εμείς διαφέρουμε διότι θέλουμε ελεύ­θερη φωνή για τον λαό, κι όχι φιμωμέ­νους και κλειδωμένους τους βουλευτές του.
Εμείς διαφέρουμε διότι, κομμάτι του λαού και εμείς, του λαού που εργάζεται, που ιδρώνει, που δημιουργεί και έχει όρα­μα, καταλαβαίνουμε την αδικία που έχει ρίξει σαν παχιά κουβέρτα πάνω στη κοι­νωνία μας, η χρόνια εναλλαγή στην εξου­σία των ίδιων συνενόχων.
Κάτι που εσείς, τυλιγμένοι στα μετάξια της τεμπελιάς, στα χρυσάφια της αρπα- χτής και στην δόξα του απόλυτου κενού, αδυνατείτε πλέον να αντιληφθείτε.
Εμείς λοιπόν, είμαστε αυτοί που φοβά­στε τόσο πολύ μήπως και “έρθουμε”. Πο­λύ Αργά! Έχουμε ήδη φτάσει! Είμαστε μέσα στο άντρο της παρανομίας σας, εί­μαστε στον δρόμο, σε πόλεις και χωριά δί­πλα στον λαό μας, είμαστε στο διαδίκτυο και σαν ιός ελευθερίας, τρυπάμε τη λογο­κρισία των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.
Μας έχετε καταλάβει, μας έχετε φοβη­θεί, μας έχετε μισήσει. Γι’ αυτό οι δολοφο­νίες, γι’ αυτό οι διώξεις, γι’ αυτό οι φυλακί­σεις, γι’ αυτό οι λασπολογίες. Έχετε εξαπο­λύσει εναντίον μας, σφαίρες, καταστολή, εκφοβισμό και βία. Κάνετε ό,τι μπορείτε πε­ρισσότερο, κάνετε ό,τι μπορείτε αυστηρότε­ρο, αλλά εις μάτην.
Δεν καταφέρατε να φιμώσετε την φωνή μας.
Δεν κατάφεραν οι σφαίρες των σκουληκιών να φιμώσουν την φωνή του συναγωνι­στή στο ασθενοφόρο: “Μην τους πιστεύεις μάνα, Χρυσή Αυγή για πάντα”.
Δεν κατάφεραν οι ανάλγητες συλλήψεις- show των βουλευτών μας να φιμώσουν τη φωνή του Χρήστου Παππά: “μην τους φο­βάστε είναι ένα τίποτα”
Και βεβαίως δεν κατάφεραν τα βρωμερά κελιά σας να φιμώσουν τη φωνή του Αρχη­γού : “Προπαντός μη ρίχνετε τους τόνους. ΥΨΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ. Φτύστε τους δειλούς που κρύβονται, τους λιποτά­κτες την ώρα της Μάχης”.
Όταν όλοι αυτοί, χτυπιούνται κι αντέ­χουν, φυλακίζονται και ηγούνται, φιμώνο­νται αλλά φωτίζουν το μονοπάτι της Εθνικής Ανάστασης, πώς μπορούμε εμείς να κά­νουμε πίσω;
Κάποτε ένας μεγάλος Έλληνας επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο με τραυματίες και συνομιλούσε με στρατιώτες με κομμένα δάχτυλα, πόδια, χέρια, χαμένη όραση. Όταν έφυγε, ο υπασπιστής του τον ρώτησε πώς μπορεί μετά από τόσο πόνο να είναι ευδιάθετος.
Εκείνος απάντησε: «Για τα χέρια και τα πόδια, υπάρχουν μηχανικές λύσεις, για το πνεύμα που έχει καμφθεί δεν υπάρχει προ­σθετικό μέλος.
Κι εγώ εκεί μέσα είδα πύρινα άκαμπτα πνεύματα».
Ε, λοιπόν ό,τι και να κάνετε, δεν θα λυγί­σετε το πνεύμα και τη ψυχή μας. Τιμή μας η πίστη μας.
Ε.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών