Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015

Σαμαράς στην "Αγορά": "Θέλω την μεγάλη συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ"

Γράφει ο Αινείας

Οι μάσκες επιτέλους πέφτουν για την ψοφοδεξία του Σαμαρά. Το άλλοτε κραταιό κόμμα της ΝΔ είναι πια εξαϋλωμένο, όπως παραδέχθηκαν Αντώναρος και Μπακογιάννη, και μόνος τρόπος για παραμονή του στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι η... απορρόφησή του από άλλο κόμμα ή... να ενδώσει στις επιταγές των τοκογλύφων και να δημιουργήσει τη μεγάλη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ.

Ο διακαής πόθος τελικώς των επικυριάρχων θα γίνει από ότι φαίνεται πραγματικότητα και ο Σαμαράς, για να παραμείνει στην καρέκλα του, είναι διατεθειμένος να θυσιάσει το κόμμα στους..."κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ" και να το διαθέσει, μαζί με τις ψήφους των βουλευτών του για να επιτευχθεί η νέα συμφωνία - 3ο Μνημόνιο.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Αγορά" του Χατζηνικολάου επιζητά τη "μεγάλη συννενόηση για επίτευξη συμφωνίας" και απευθύνει προσκλητήριο προς....
τον Τσίπρα για συνάντηση και οριοθέτηση της νέας "εθνικής προσπάθειας για εξεύρεση λύσης".

Νομίζω ότι τα λόγια περιττεύουν για τον αμετανόητο, ματαιόδοξο και καρεκλοκέναυρο Σαμαρά. Να τον χαίρονται οι "υπερ-δεξιοί" και οι "πατριώτες" που τον ψήφισαν. Τα εγγόνια και οι απόγονοι των σφαγιασθέντων από τα καθάρματα του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ.

Ωστόσο υπάρχει και ένα θετικό... Οι Έλληνες πατριώτες δε θα έχουν πια κανέναν φραγμό για να διάβουν το Ρουβίκωνα και να μεταβούν στο πραγματικό πατριωτικό κόμμα.

Το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής

Υ.Γ.
Το γεγονός ότι η δήλωση γίνεται στην εφημερίδα του Ν. Χατζηνικολάου, που έχει αναλάβει εργολαβικά να περάσει τα μηνύματα του Τσίπρα και της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, είναι ένδειξη ότι η μεγάλη συγκυβέρνηση.... έρχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών