Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015

Σαν σήμερα ο ψευτοεθνάρχης υπέγραψε την υποταγή της Ελλάδος στους Ευρωπαίους τοκογλύφους


Σαν σήμερα ο ψευτοεθνάρχης υπέγραψε την υποταγή της Ελλάδος στους Ευρωπαίους τοκογλύφους

Αμίμητη και αξέχαστη έχει μείνει η ατάκα εκπροσώπου της ψοφοδεξιάς προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής ότι την 29η Μαΐου πέραν της Αλώσεως της Πόλης, ο Ελληνισμός έχει να θυμάται και την είσοδο στην ΕΟΚ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον Πρεσβύτερο.
Πράγματι σε αυτή την ημέρα πένθους για σύσσωμο τον Ελληνισμό έγινε και η μετά τυμπανοκρουσιών ένταξη της χώρας μας στην τότε ΕΟΚ και μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση, εντός της οποίας βρισκόμαστε μέχρι σήμερα. Προφανώς και αποτελεί ύψιστη ύβρι το να γίνεται οιαδήποτε σύγκριση μεταξύ της Αλώσεως της Πόλης με την είσοδο στην ΕΟΚ, όπως αντίστοιχα ύβρις ήταν η....
σύγκριση (από τον «ποταμάρχη» Θεοδωράκη) της εξόδου ή όχι της Ελλάδος από το ευρώ με την Μικρασιατική Καταστροφή.
29 Μαΐου 1979 υπογράφεται η είσοδος της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ξεκινάει η όλη πορεία της διαλύσεως της Ελληνικής Οικονομίας. Η υπογραφή επιμέρους συνθηκών, όπως η GATT, αλλά και η γενικότερη αποδοχή του ευρωπαϊκού φιλελεύθερου δόγματος της παραγωγής ειδών που επιτυγχάνεται το χαμηλότερο κόστος, διασφάλισε την απόκλιση από την αυτάρκεια και τον μετέπειτα όλεθρο που βιώνουμε σήμερα.
Η είσοδος της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ διασφάλισε την προσχώρηση της χώρας με συνθήκες, που ουδόλως την συνέφεραν. Η καταστροφή ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του Κώστα Σημίτη και την είσοδο της Ελλάδος στην ζώνη του Ευρώ. Για άλλη μία φορά το πλήγμα εναντίον της Ελλάδος φέρει τις υπογραφές τόσο της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ.
Την 29 Μαΐου του 1979, όπως αντίστοιχα και με την είσοδο στην ζώνη του ευρώ, η Ελλάδα εκχώρησε οικειοθελώς εθνική κυριαρχία. Ανάλογη, αν και πολύ μεγαλύτερης βαρύτητας, ήταν η προδοσία του ίδιου ανθρώπου και των συνεργατών του στο «Η Κύπρος κείται μακράν».
Παρόλα αυτά και την πλήρη απουσία οποιουδήποτε άλλου έργου ονομάζεται «Εθνάρχης» από το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου, γεγονός που φανερώνει έκδηλα το μίσος τους για τον Ελληνισμό, καθώς και την υποτέλειά τους στον ξένο παράγοντα, που προστάζει μία μικρότερη, φτωχότερη και ταπεινωμένη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών