Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015

Η ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας όπως πάντα τη γλώσσα της αλήθειας με έναν απλό και κατανοητό τρόπο έθεσε τον υπουργό προ των ευθυνών του γι’ αυτό ακριβώς που θα επακολουθήσει: Το νέο μνημόνιο με ακόμη πιο επαχθείς όρους από τα προηγούμενα. Η σημερινή συγκυβέρνηση αφού αφαίμαξε ό,τι είχε μείνει ως αποθεματικό στους φορείς του κράτους, όχι για να δημιουργήσει αναπτυξιακό κλίμα και να ανακουφίσει με κοινωνικά μέτρα τον εξαθλιωμένο Έλληνα, αλλά για να πληρώσει το ΔΝΤ και την τρόικα (θεσμούς), χωρίς να έχει οποιοδήποτε σχέδιο σωτηρίας της χώρας, μας οδηγεί ολοταχώς στην τελική χρεωκοπία υπογράφοντας νέο μνημόνιο για να χρεωθεί και πάλι η χώρα ώστε όπως είπε και ο ίδιος ο Βαρουφάκης να εξακολουθεί εσαεί να πληρώνει τους ξένους τοκογλύφους.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε με την ερώτησή του τη διγλωσσία της συγκυβέρνησης, που προσπαθεί να παραπλανήσει τον Έλληνα πολίτη, για να μην αντιληφθεί εγκαίρως τι πρόκειται να επακολουθήσει. Δυστυχώς για τους πολίτες και τη χώρα μας, ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι στη φυλακή, προφυλακισμένος άδικα και παράνομα, χωρίς νομικά στηριζόμενες κατηγορίες και οι κυβερνώντες γελοιοποιώντας τους εαυτούς τους...
και τη χώρα μας, δέχονται αλλεπάλληλες κατραπακιές υποκύπτοντας στις ορέξεις των ξένων τοκογλύφων, πουλώντας τον εθνικό πλούτο  της Ελλάδας ξεδιάντροπα κομμάτι κομμάτι, καταπατώντας τη λαϊκή εντολή που ήταν να βγάλουν τη χώρα από τα μνημόνια και όχι να τις προσθέσουν και νέα χρέη, καταστρέφοντας το μέλλον των παιδιών της. Θα πρότεινα στον Βαρουφάκη μια και ψάχνει για χρήματα, να ρίξει μια ματιά στις τσέπες του πεθερού του που χρωστά στο ελληνικό δημόσιο και δεν  τα έχει τόσα χρόνια ξεπληρώσει. Εκεί μπορεί να βρει αρκετά χρήματα για να πληρώσει και την επόμενη δόση στο ΔΝΤ που τόσο κόπτεται και να μην ψάχνει στις άδειες τσέπες των πεινασμένων Ελλήνων.

Οι Έλληνες απαξιώνουν τον Βαρουφάκη για την προσωπική επίθεση εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη, διότι καταλαβαίνουν πολύ καλά τα ξένα και ντόπια συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την προφυλάκισή του. Στηρίζουν τον Έλληνα πατριώτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, τη φωνή του ελληνικού λαού μέσα στο κοινοβούλιο και όλους τους άδικα προφυλακισμένους και διωκόμενους βουλευτές και τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και στέκονται στο πλευρό τους στον αγώνα για την ανεξαρτησία και ευημερία της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών