Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 30, 2015

ΙΔΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙΟΥ!

Η 30η Ιουνίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υπογραφή νέας συμφωνίας (μνημονίου) με τους διεθνείς τοκογλύφους, όπως μας βεβαίωσαν οι Σόιμπλε και Βαρουφάκης. Στη συνέχεια, η όποια συμφωνία υπογραφεί θα περάσει από τη βουλή και όπως είπε το δεξί (ή μάλλον το… αριστερό) χέρι του Τσίπρα, ο Ν. Παππάς, θα υπάρχει κομματική πειθαρχία για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Άρα, όποιος καταψηφίσει, διαγράφεται!

Και τι γίνεται αν είναι αρκετοί (απάνω από 10…) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα καταψηφίσουν; Πέφτει η συγκυβέρνηση; Ασφαλώς όχι, διότι υπάρχει το Ποτάμι, μέσα στο οποίο αναμένεται να… αναβαπτισθεί.
Βεβαίως, σ’ αυτή την περίπτωση, πρέπει και κάποιοι απ’ το Ποτάμι να μπουν στη....
συγκυβέρνηση. Όμως, ποιοι θα είναι αυτοί; Πρέπει να είναι κάποιοι με γνώση του τομέα τους, που να πιστοποιείται από το ανάλογο… πτυχίο, για λόγους αξιοπιστίας. Δεν ξέρουμε για τους άλλους, αλλά έχουμε έναν… έτοιμο για υπουργό Οικονομικών.
Πρόκειται για τον (αιώνιο φοιτητή…) Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος εχθές πήρε –επιτέλους- το πτυχίο του στα Οικονομικά (στα 62 του χρόνια…), μιας και δεν είχε κατορθώσει να το πάρει το… 1976, που σπούδαζε. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή: «Έχω κάνει Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς. Είμαι οικονομολόγος, μπήκα το ’72 και το ’76 χρώσταγα δύο μαθήματα και τα πέρασα τώρα. 42 χρόνια μετά πήρα το πτυχίο μου». Τώρα, λοιπόν, είναι πανέτοιμος να μας σώσει!
(ΥΓ): Να μας ζήσεις μελλοντικέ υπουργέ μας! Και εις… ανώτερα!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών