Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 30, 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Από τον “ανένδοτο” στην φάπα!


Η εκδίκηση της αφίσας: Από τον “ανένδοτο” στην φάπα!

Η εκδίκηση της Ιστορίας μπορεί να έρθει ακόμη και μέσα από το περιεχόμενο μιας απλής αφίσας. Διότι ό,τι γράφεται πάνω σ’ αυτήν , έχοντας μάλιστα και ευδιάκριτη κομματική υπογραφή, ισχύει εσαεί, σύμφωνα με την λατινική ρήση “scripta manent”. Δεν χρειάζεται, μάλιστα, να γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω, προκειμένου να υπάρξει η πολύ βολική δικαιολογία ότι οι πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές τότε σε σχέση με την τωρινή επικαιρότητα του επίμαχου συνθήματος. Εδώ, μιλάμε για....
μια αφίσα του περασμένου Φεβρουαρίου, με την οποία οι αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ κοσμούσαν τους τοίχους. «Δεν εκβιαζόμαστε-Ούτε βήμα πίσω», κραύγαζε η συγκεκριμένη αφίσα.

Επαναφέρουμε το περιεχόμενο αυτής της αφίσας, ορισμένες κόπιες της οποίας επιζούν ακόμη ανέπαφες στους τοίχους, για να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό Λαό το μέγεθος της πολιτικής απατεωνιάς που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Το σύνθημα, τυπωμένο σε αφίσα τον περασμένο Φεβρουάριο, έχει μετατραπεί, τρεις μόλις μήνες αργότερα, στο ακριβώς αντίθετό του: εκβιαζόμαστε και γι’ αυτό αναγκαζόμαστε να κάνουμε πολλά βήματα προς τα πίσω.
Γιατί, όπως είπε και αυτός ο γίγαντας της πολιτικής σκέψης, Νίκος Φίλης, «είχαμε ψευδαισθήσεις για την λειτουργία της δημοκρατίας στην Ευρώπη»! Αυτό το οποίο προσπαθούν τώρα να διεκπεραιώσουν οι συριζαίοι στην λαϊκή συνείδηση είναι η θεωρία του ραγιαδισμού και της μη αναστρέψιμης κατάστασης. Η πολιτική χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ περνάει μέσα από αρκετά βρώμικα κανάλια ανάλογων λεκτικών και γραπτών δικαιολογιών, όπως «σχήμα λόγου», «προεκλογική υπερβολή», κλπ, δείχνοντας ότι η εξουσία και τα ευεργετικά παράγωγά της για τα στενά συντηρητικά συμφέροντα των συριζαίων τούς κάνει απίστευτα ικανούς στην ακροβασία και την κωλοτούμπα.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών