Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 11, 2015

ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ: "ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ… ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ"


Την ευκαιρία της επετείου της νίκης των σταλινικών στον πόλεμο, βρήκαν οι σταλινικοί του Γραφείου Τύπου του παρδαλού συνονθυλεύματος, προκειμένου να παρέμβουν βάναυσα –για μια ακόμα φορά- στην «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», απαιτώντας –εμμέσως πλην σαφώς- την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματικής οργάνωσης». Ιδού το λυσσασμένο παραλήρημα των τελευταίων στον κόσμο νοσταλγών του χασάπη των λαών Στάλιν:   
«Η συμπλήρωση 70 χρόνων από τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου μας φέρνει μπροστά στο καθήκον της μνήμης και της απότισης τιμής.
Οφείλουμε να μην ξεχάσουμε ποτέ την φασιστική και τη ναζιστική βία, το Ολοκαύτωμα και την καταστροφή των εβραϊκών κοινοτήτων της Ευρώπης…
Και δεν μπορούμε, δυστυχώς, παρά να....
διαπιστώσουμε ότι το σύνθημα «ποτέ πια πόλεμος– ποτέ πια φασισμός», που σφράγισε την αντιφασιστική νίκη των λαών και τη συντριβή του χιτλεροφασισμού, παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο και σήμερα, τόσο στην Ευρώπη όσο και στη χώρα μας, όπου, αυτές τις μέρες δικάζονται οι νοσταλγοί του ολοκληρωτισμού, η νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση της «Χρυσής Αυγής»…».
Και σα να μην έφτανε το παραλήρημα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, οι ζητωμαστούρηδες της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ –που γιόρτασαν την επέτειο με μαζικό μαστούρωμα στην Πλατεία Συντάγματος- μ’ ένα ακόμα πιο κραυγαλέο παραλήρημα απαιτούν: «ούτε σπιθαμή γης σε ναζί και φασίστες»:
«Στη συμπλήρωση των 70 χρόνων από τη λήξη του Β” Παγκοσμίου Πολέμου και τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, δεν μας επιτρέπεται να ξεχνάμε:
Τους ήρωες του Στάλινγκραντ και των υπολοίπων μαχητών του Ανατολικού Μετώπου που τσάκισαν την πολεμική μηχανή του Χίτλερ και χάρισαν την ελευθερία στους λαούς όλης της Ευρώπης.
Τους νεκρούς του Ολοκαυτώματος. Το Άουσβιτς, το Μαουτχάουζεν, το Μπύχενβαλντ.
Με οδηγό μας τη μνήμη και τη νίκη των λαών μας απέναντι στο σκοτάδι του φασισμού και του ναζισμού, στεκόμαστε σήμερα απέναντι στους σύγχρονους απογόνους τους.
Σε αυτούς που στην Ελλάδα και την Ευρώπη, σηκώθηκαν από τα σκουπίδια της ιστορίας για να σπείρουν ξανά το μίσος απέναντι στους φτωχούς, στους μετανάστες, στους πρόσφυγες, στους ομοφυλόφιλους.
Με όπλο την Ιστορία και τη δίψα για ζωή και ελευθερία, τιμάμε τους αγώνες των λαών της Ευρώπης στο σήμερα.
Ούτε βήμα πίσω, ούτε σπιθαμή γης σε ναζί και φασίστες».
Δύο σύντομες παρατηρήσεις:
1ον) Πόλη «Στάλινγκραντ» δεν υπάρχει θλιβεροί νοσταλγούληδες της προγραμματισμένης εξόντωσης 20 εκατομμυρίων ανθρώπων από τον «πατερούλη» σας. Όσο κι αν πονάτε (και πονάτε πολύ!), η πόλη στην οποία αναφέρεστε έχει –και μάλιστα προ δεκαετιών- μετονομασθεί σε «Βόλγογκραντ»… Ο δε λατρεμένος σας σταλινισμός έχει κατεδαφιστεί από την πρώην «Μέκκα του κομμουνισμού» εδώ και σχεδόν 60 χρόνια (από το 1956, με την αποσταλινοποίηση…).
2ον) Όταν λέτε «ούτε σπιθαμή γης…», τι εννοείτε; Ότι θα μας… απελάσετε από τη χώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών