Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 11, 2015

Είτε γαλάζια, είτε ροζ η κρατική τηλεόραση παραμένει έρμαιο του κομματικού κράτους

Η όλη γαλαζοκόκκινη παλινωδία με το κλείσιμο και την επαναλειτουργία της ΕΡΤ είχε ως έπαθλο τον έλεγχο της δημόσιας προπαγάνδας και τίποτε παραπάνω. Ο μεν Σαμαράς έκλεισε μία κομμουνιστοκρατούμενη ΕΡΤ, ανοίγοντας μία ΝΕΡΙΤ φερέφωνο του μνημονιακού παρακράτους, ενώ ο Τσίπρας από την άλλη μεριά έδειξε από τον διορισμό του ΔΣ της νέας ΕΡΤ ότι αποσκοπεί σε έναν κρατικό κομματικό σταθμό.

Αλγεινή εντύπωση είχε προκαλέσει η πειθήνια φυσιογνωμία των δημοσιογράφων – γλαστρών της ΝΕΡΙΤ, οι οποίοι έθεταν στημένες ερωτήσεις στον Σαμαρά, περιοριζόμενοι να κουνάνε το κεφάλι τους, την ώρα που αυτό παραληρούσε «διαισθανόμενος νίκη στις εκλογές». Παρομοίως αλγεινή εντύπωση είχε προκαλέσει η «δημοσιογραφία»  της ΕΡΤ, η οποία ήταν και είναι προσκολλημένη στα ιδεώδη της «πρώτης φοράς αριστερά» κυβέρνησης, διατιθέμενη να ασκήσει τα καθήκοντά της με σοβιετικό τρόπο.

Οι εικόνες, λοιπόν, με τους χρυσά αμοιβόμενους «προλετάριους» να εισβάλλουν, εν είδει επιθέσεως στα θερινά ανάκτορα από τους μπολσεβίκους, στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έχει αποκλειστικά και μόνο εσωκομματικούς συμβολισμούς και αξία. Είναι ένα κέλευσμα του Τσίπρα προς άπασες τις συνιστώσες να το βουλώσουν και να ψηφίσουν τα μνημόνια, με αντάλλαγμα...
διορισμούς.

Κατά τα άλλα ουδεμία αλλαγή πρόκειται να συντελεσθεί στην ποιότητα της κρατικής τηλεόρασης, ούτε στην πολυφωνία που αυτή υποτίθεται ότι έχει καθήκον να παράγει. Αντί να συκοφαντούν ολημερίς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών τα φερέφωνα του Σαμαρά, θα το συκοφαντούν τα φερέφωνα του Τσίπρα.

Η λασπολογία εναντίον της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει απρόσκοπτα, όπως και το γεγονός ότι δεν θα δίδεται βήμα στους εκπροσώπους της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, για να αναπτύξουν τις θέσεις τους και να απαντήσουν στα ψέμματα των σκευωρών.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών