Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 07, 2015

Ρατσιστικό έγκλημα..4 "Καημένοι" λαθρομετανάστες από το Πακιστάν αποπειράθηκαν να βιάσουν μια σύρια στη Λέσβο...

Συνεχίζεται με ακατάπαυστο ρυθμό η εισροή λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά, κάτι που έχει οδηγήσει, έστω και με μειωμένους ρυθμούς στη μείωση του τουρισμού και την διάλυση των δομών των δημόσιων φορέων στα νησιά μας (αστυνομία, λιμενικό, νοσοκομεία κτλ) καθώς όλοι ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες και κανείς με τα προβλήματα των γηγενών Ελλήνων αλλά και των τουριστών.

Για τους "αντιρατσιστές" βέβαια η εποίκιση αυτή είναι... εκτός από συναδέλφωση λαών και ανταλλαγή πολιτισμών.
Για να δούμε ένα περιστατικό "συναδέλφωσης" και "πολιτισμικής κουλτούρας" που έλαβε χώρα στη Λέσβο, το νησί που δεινοπαθεί ήδη από χιλιάδες εποίκους από τη Μέση Ανατολή και το Πακιστάν, όταν 4 πακιστανοί αποπειράθηκαν να βιάσουν μια σύρια..

Διαβάζουμε στο lesvosnews

Σύμφωνα με έγκυρες και καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες στον περίφρακτο χώρο του Λιμεναρχείου, όπου παρέμεναν οι μετανάστες μέχρι να μεταφερθούν στο....
Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Μόριας, τέσσερις Πακιστανοί μετανάστες, αποπειράθηκαν να βιάσουν μία 22χρονη μετανάστρια από τη Συρία.
Η νεαρή κοπέλα σοκαρισμένη από την επίθεση που δέχθηκε έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα άλλοι ομοεθνείς της να φτάσουν αμέσως στο σημείο του επεισοδίου για να την βοηθήσουν και  ξυλοκόπησαν τους τέσσερις επίδοξους βιαστές της.
Το επεισόδιο αντιλήφθηκαν φυσικά και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι έσπευσαν επί τόπου και επέβαλαν την τάξη.
Το συμβάν μας επιβεβαιώθηκε και από υψηλόβαθμα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τα οποία όμως δεν μπόρεσαν να μας ενημερώσουν, για την εξέλιξη της υπόθεσης

Υ.Γ.
Την επόμενη φορά μπορεί να μην είναι μια σύρια, αλλά μια νέα "Μυρτώ" που να είναι Ελληνίδα, Γερμανίδα, Βρετανή, Σουηδή κτλ και τότε θα είμαστε οι 'κακοί φασίστες' που θα υποδεχθούμε αυτά τα τέρατα με σφιγμένες γροθιές, και με ανοιχτές μούτζες τους πολιτικούς "ανθρωπιστές" και "δημοκράτες" που νομοθετούν για να 'ελληνοποιηθούν' όλα αυτά τα ποβράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών