Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 07, 2015

Μια εικόνα χίλιες λέξεις... Ο Σαμαράς αποχωρεί ο Νίκος Γ. Μιχαλολιάκος έρχεται...

"Δειλού γαρ αντρός δειλά και φρονήματα"
Μένανδρος

Γράφει ο Αινείας

Μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις

Την Παρασκευή διεξήχθη στη Βουλή συζήτηση των πολιτικών Αρχηγών για τις εξελίξεις αναφορικά με τη "διαπραγμάτευση" της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ και Τρόικας.

Πανθομολογουμένως η ομιλία  του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου αποτέλεσε φωτεινό φάρος αλήθειας, ειλικρίνειας και πίστης, κάτι που αποτυπώθηκε σε όλο το διαδίκτυο μιας και οι κομισάριοι των ΜΜΕ, απαγόρεψαν - ΜΟΝΟ σε ΑΥΤΟΝ - να φθάσει η εικόνα και η φωνή του σε όλη την Ελλάδα.

Μια αρκετά σημειολογική σκηνή όμως εξελίχθηκε και κατά τη διάρκεια της έναρξης της ομιλίας του Αρχηγού του Εθνικιστικού Κινήματος. Την ώρα που ξεκινούσε την συγκλονιστική του ομιλία, ο ενορχηστρωτής της μεγαλύτερης πολιτικής σκευωρίας στην Ελλάδα, ο λαομίσητος Σαμαράς, με προσωπική συνοδεία αποχώρησε από....
την αίθουσα του Κοινοβουλίου.

Ο άνθρωπος που εξευτέλισε κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου, που κατάργησε το Σύνταγμα,
βλέπει τον άνδρα που διώκει ακόμη και σήμερα, αγέρωχο, όρθιο, με στεντόρεια φωνή, να διατρανώνει τη Θέληση και την Πίστη του για τη Νίκη. Τη Νίκη του ελληνικού λαού έναντι των διεθνών εμπόρων της δυστυχίας μας και των εγχώριων οργάνων τους.

Η ψυχοσύνθεση του Σαμαρά έχει συντριβεί, όπως έχει συντριβεί και το μασονικό κόμμα του από τους "πολεμιστές της Ελλάδος με τις μαύρες μπλούζες". Αδυνατεί να καταλάβει ποια κινησιουργός δύναμη πλημμυρίζει έναν Άνδρα που ο λόγος και η πράξεις τους γεμίζουν Φως και σπάνε το έρεβος του "συνταγματικού τόξου", ακόμη και τώρα που τον έχουν "ελεύθερο πολιορκημένο".

Και αντί να πολεμήσει προτιμά τη δειλή έξοδο....Γιατί δειλά και ανήθικα είναι και τα φρονήματα του, η ιδεολογία και η κοσμοθεωρία του. Μόνο η φυγομαχία του μένει απέναντι σε ανθρώπους με Τιμή. Τόσο του ίδιου, όσο και του κόμματός του.


Καληνύχτα Μασονοδεξία - Σαμαρά... Καλημέρα Χρυσή Αυγή του Ελληνιμού - Νίκο Γ. Μιχαλολιάκο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών