Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 07, 2015

Χρήστος Παππάς: Όλα για την Πατρίδα!


Χρήστος Παππάς: Όλα για την Πατρίδα!

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Η Ελλάς βιώνει έναν πολιτικό και πρωτίστως ηθικό κατήφορο τα σαράντα τελευταία χρόνια. Τα πέντε τελευταία χρόνια η Χρυσή Αυγή διατρανώνει μέσα κι έξω απ’ την Βουλή την αντιμνημονιακή τοποθέτησή της, λέγοντας κυριολεκτικά πως το μνημόνιο είναι η δυστυχία μας. Στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο το μνημόνιο η δυστυχία μας. Η δυστυχία μας είναι αυτή η ίδια η μεταπολίτευση. Η καταστροφή της Ελλάδος άρχισε στις 24 Ιουλίου 1974 και συνεχίζεται με γεωμετρική πρόοδο, με πρωτεργάτη της καταστροφής τον εθνικό ολετήρα, και δημιουργό του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Τα δύο μεγάλα κόμματα της....
εθνικής μειοδοσίας, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ, εργάστηκαν μεθοδικά και οργανωμένα για να πραγματωθεί η σημερινή εικόνα της Πατρίδας, για να επιτευχθεί η διάλυση της χώρας. Παρ’ όλες τις επιμέρους δήθεν διαφορές τους, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, εναλλάχτηκαν στην εξουσία έχοντας την ίδια συναντίληψη, τα ίδια προγράμματα, την ίδια εθνοδιαλυτική πολιτική και πάνω απ’ όλα την ίδια εξάρτηση από τον ξένο παράγοντα. Ωφέλησαν και τα δύο αυτά κόμματα αποκλειστικά μία μειοψηφία ισχυρών του χρήματος με την οποία απέκτησαν σχέσεις διαπλοκής, σχέσεις ισχυρές τις οποίες συνεχίζουν να έχουν και αν εκμεταλλεύονται.
Χωρίς κανένα ίχνος εθνικού καθήκοντος, φιλοπατρίας, εθνικής ευαισθησίας και λαϊκής και κοινωνικής αλληλεγγύης, διέλυσαν στους χρόνους της Μεταπολίτευσης τον κοινωνικό ιστό, επτώχευσαν την χώρα και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό. Αποκλειστικός και μόνος σκοπός τους, η εξουσία και το χρήμα, και ο διαγκωνισμός τους για το ποιο από τα δύο κόμματα θα πάρει τα εύσημα και την εύνοια από τις εδώ πρεσβείες της ξενοκρατίας.
ΦΟΒΙΣΕ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τον Μάιο του 2012 απόρροια της αγανάκτησης αλλά και συστηματικής δουλειάς και πολιτικής δράσης μιας ομάδας Ελλήνων πιστών, ήταν να εισέλθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο με 18 βουλευτές το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.
Από την εποχή εκείνη ο λόγος της Χρυσής Αυγής έστω και στρεβλά, μέσω της προπαγάνδας των ΜΜΕ, έγινε γνωστός σε μεγάλα στρώματα του ελληνικού λαού. Φόβισε και φοβίζει το αντιλαϊκό και ανελεύθερο αστικό καθεστώς κάθε αποχρώσεως, κόκκινο και γαλάζιο. Τρομάζει τους ντόπιους και ξένους ανθέλληνες η ελληνική φωνή, η αφύπνιση των Ελλήνων.
Η Χρυσή Αυγή διαμόρφωσε με την είσοδό της στην πολιτική ζωή ένα διαφορετικό σκηνικό στην εποχή της Μεταπολίτευσης. Ήταν αυτή που έβαλε πραγματικά τέλος στην Μεταπολίτευση, δίνοντας ελπίδα για το μέλλον που έρχεται, ελπίδα που την χρειάζεται ο ελληνικός λαός για να ορθοποδήσει, για να σταθεί όρθιος στους δύσκολους καιρούς, ελπίδα και όνειρο, ελπίδα εφιάλτης για τους προδότες πολιτικούς που τρέμουν την δύναμη του λαού, την φωνή του λαού, την δικαιοσύνη του λαού.
ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
Ένα από τα επιχειρήματα κατά των δίκαιων λαϊκών αγώνων της Χρυσής Αυγής είναι πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα κίνημα διαμαρτυρίας και δεν έχει πρόγραμμα. (Δεν θα σταθώ στην φαιδρή επιχειρηματολογία και σκευωρία Σαμαρά και λοιπών περί «εγκληματικής οργάνωσης» κ.λ.π. Αυτά έχουν καταπέσει είτε με δίκη, είτε χωρίς δίκη).
Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο έχει πρόγραμμα, έχει και στελέχη, και ανάλογα κέντρα δεξαμενής σκέψεως για να πραγματώσει το πρόγραμμά της, με μοναδικό στόχο την Εθνική Ανεξαρτησία και την απαραίτητη Κοινωνική Δικαιοσύνη για την ευημερία του ελληνικού λαού. Υποθετικά όμως, ακόμα και αν δεν υπήρχαν αυτά, πρόγραμμα, άτομα, τεχνοκράτες, κ.λ.π. , τίποτα δεν θα έπρεπε να αλλάξει στην πορεία μας και τον αγώνα μας.
Εξαιρετικό παράδειγμα προς επίρρωση της ανωτέρω σκέψεως είναι το παράδειγμα των αγωνιστών προγόνων μας του 1821 που χωρίς μέσα, χωρίς προστάτες, χωρίς οι πιο πολλοί να ξέρουν να βάλουν και την υπογραφή τους, πέτυχαν το minimum των επιδιώξεών τους, την δημιουργία του νεοελληνικού κράτους ως ανεξάρτητη έστω και εντός εισαγωγικών, κρατική οντότητα.
Ακρογωνιαίος λίθος στην παρούσα χρονική συγκυρία για την επίτευξη της Εθνικής Ανεξαρτησίας, του στόχου δηλαδή και σκοπού της Χρυσής Αυγής, αποτελεί η γεωστρατηγική στροφή της Ελλάδος. Η επενδυτική, ενεργειακή και αμυντική συμφωνία με την Ρωσία. Η απαλλαγή δηλαδή από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των αμερικανοσιωνιστών. Συγχρόνων, η Εθνική Ανεξαρτησία και το ελληνικό μέλλον για την Πατρίδα μας θα επιτευχθεί την στιγμή κατά την οποία θα απαλλαγούμε από την μέγγενη και δικτατορία των Βρυξελλών. Από την στιγμή που θα πούμε Όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όταν στις μισές χώρες της Ευρώπης έχει νομιμοποιηθεί ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων, στην Ολλανδία υπάρχει κόμμα Παιδεραστών, στην Γερμανία επιτρέπεται η κτηνοβασία, και σκέπτονται ακόμη την νομιμοποίηση της αιμομιξίας, τι θέση μπορεί αν έχει η Ελλάδα, ο περήφανος λαός της, με την Ιστορία και τις Παραδόσεις του, σε αυτήν την Ευρώπη των παρηκμασμένων;
Παρόλες τις διώξεις, την τρομοκρατία, τις μεθοδευμένες κινήσεις κράτους και παρακράτους που προσπαθούν απεγνωσμένα να φιμώσουν την φωνή μας, την φωνή της ελευθερίας, και να τρομοκρατήσουν τα μέλη, τους ψηφοφόρους και τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής, είμαστε σίγουροι πως δεν θα αργήσει η μέρα που ο δίκαιος αγώνας μας θα φέρει αποτελέσματα.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
Γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των απροσκύνητων Ελλήνων, είτε μας ψηφίζει είτε όχι, συμφωνεί με τις απόψεις μας. Από αυτήν την πλειοψηφία, από αυτούς τους απροσκύνητους Έλληνες παίρνουμε δύναμη και συνεχίζουμε τον αγώναΕναντίον Όλων. Δεν υποχωρούμε, δεν συμβιβαζόμαστε. Όλα για την Πατρίδα!
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών