Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015

ANTINEWS: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ η νουδούλα τις τελευταίες μέρες εκλιπαρεί για «μεγάλη συγκυβέρνηση» (δια του γραμματέως της, Παπαμιμίκου, αλλά και του ίδιου του Σαμαρά), το antinews (για το οποίο οι… κακές γλώσσες λένε πως ελέγχεται από τον πρώην (;) κομμουνιστή Χρύσανθο Λαζαρίδη) προειδοποιεί ότι: «Ενδεχόμενη συγκυβέρνηση θα είναι η ταφόπλακα της ΝΔ».
Και γιατί παρακαλώ; Αφού βάζει διάφορες… παροιμιώδεις σάλτσες, του τύπου «η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα», «τα μαθήματα γίνονται παθήματα», «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», για τη συγκυβέρνηση με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (που όμως «ήταν αναπόφευκτη αφού έτσι αποφάσισε ο λαός»…), καταλήγει στο προκείμενο:
«Κι αυτοί που το προτείνουν και το....
προωθούν μήπως να μας πουν αν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνήσουν ποιος θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση; Η Χρυσή Αυγή; Θα κάνουν δηλαδή τους εγκληματίες πρώτους μάγκες μέσα στη Βουλή; Αυτό κι αν είναι επίτευγμα ιστορικό».
Ωστόσο, το μόνο που μπορεί να γίνει σ’ αυτή την περίπτωση είναι η… καθυστέρηση. Γιατί ακόμα κι αν δε γίνει τώρα αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή, λόγω «μεγάλης συγκυβέρνησης», θα γίνει σίγουρα στις επόμενες εκλογές, και με την ψήφο του ελληνικού λαού!

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΤΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών