Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΙΑ

Άρθρο του Ευάγγελου Καρακώστα στην εφημερίδα «Εμπρός«

«Οι αλυσίδες είτε από ατσάλι είτε από μετάξι είναι πάντα αλυσίδες»!
                                                                                       Φρίντριχ Σίλερ

Τέσσερις μήνες μετά την πτώση της επαράτου Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου όχι μόνο δεν προ­χώρησε στην προεκλογική εξαγγελία περί κατάργησης του Μνημονίου, αλ­λά αντιθέτως εργάζεται στην κατεύ­θυνση της υπογραφής ενός ακόμη, του τρίτου κατά σειρά. Η Αριστερά ως εκ τούτου, θα θέσει δια τυμπανοκρου­σιών την δική της υπογραφή στην καταλήστευση του Ελληνικού Λαού, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και κυρίως, στην παραχώρηση σε ξέ­νους, της εθνικής μας κυριαρχίας.
Αναμφισβήτητα, το έργο μέχρι τούδε της ερμαφρόδιτης κυβερνήσεως των μαρξιστών του Τσίπρα με τους ελαφροδεξιούς του Καμμένου, έχει ρίξει όλο της το βάρος στο....
επικοινωνιακό κομμάτι ή επί το ορθότερον στην επικοινωνιακή διαχείριση της επερχόμενης συμφωνίας με τους δα­νειστές. Οι λέξεις «καταγγελία, κα­τάργηση, ρήξη» έχουν πια εγκαταλειφθεί, δίνοντας την θέση τους σε όρους οι οποίοι προετοιμάζουν το έδαφος για το Νέο Μνημόνιο. Εξέχουσα θέση στην ρητορική της κυ­βέρνησης κατέχει ο όρος «έντιμος συμβιβασμός», ο οποίος και αποκαλύ­πτει σε όσους διαθέτουν την στοιχειώ­δη λογική, την μετατόπιση του ενδια­φέροντος από την φορολογική ελά­φρυνση των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων προς την εξυπηρέτηση των απαιτήσεων των δανειστών.
Οι εγχώριοι διαμορφωτές της κοι­νής γνώμης, τηλεοπτικοί/ραδιοφωνι­κοί σταθμοί και φυλλάδες της διαπλο­κής, βομβαρδίζουν καθημερινά τον Λαό μας με δραματικές ειδήσεις περί «σκληρών» διαπραγματεύσεων και έντονου παρασκηνίου. Την μία ημέρα η Μέρκελ ως δαίμων του κακού γυ­ρεύει ελληνικό αίμα, ενώ την επομένη μεταμορφώνεται σε Άγγελο Κυρίου, αγωνιζόμενη με θέρμη για το καλό των Ελλήνων. Δαιμονοποίηση και αγιοποίηση εναλλάσσονται με χαρα­κτηριστική ευκολία, κερδίζοντας μία τις κατάρες και μία τις ευχές της εγ­χώριας πλουτοκρατίας. Διότι είτε το θέλουμε είτε όχι, η αλήθεια είναι τού­τη: δεν υπηρετεί η κυβέρνηση τα συμ­φέροντα του Λαού μας, αλλά εκείνα της ολιγαρχίας του πλούτου που δια­μορφώνει και τις πολιτικές ηγεσίες του τόπου.
Εκείνο το οποίο επιμελώς αποκρύ­πτουν τα «έγκυρα και αξιόπιστα» μέσα ενημέρωσης, κατ’ εντολή της πολιτι­κής ηγεσίας του αντισυνταγματικού Καθεστώτος, είναι μια φράση την οποία χρησιμοποίησε ο πολύς Φρί­ντριχ Σίλερ ξεκαθαρίζοντας σαφώς και αδιαπραγμάτευτα την διαφορά σκλαβιάς και αληθούς ελευθερίας:
«Οι αλυσίδες, είτε από ατσάλι είτε από μετάξι, είναι πάντα αλυσίδες»!
Ως εκ τούτου, το αν ο συμβιβα­σμός θα είναι έντιμος ή ανέντιμος, αγαθός ή κακός, κυανός ή ερυθρός, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση και υπό κανένα πρόσχημα την κραυγάζουσα πραγματικότητα: συμβιβασμός σημαίνει διατήρηση της δουλείας των τόκων!
Η ικανοποίηση συνεπώς της εγχώ­ριας καθεστηκυίας τάξεως των καθηγητάδων της υποταγής και των πολιτι­κάντηδων του ενδοτισμού, είτε αυτοί είναι μαρξιστές είτε είναι φιλελεύθε­ροι, φυσικά και δεν δύναται να σκεπά­σει την συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας. Τα εκατομμύρια των ανέρ­γων, τα υπερχρεωμένα ελληνικά νοι­κοκυριά και οι επιχειρήσεις δεν θα βρουν την παραμικρή αφορμή για να συμμετάσχουν στους ραγιάδικους πα­νηγυρισμούς των ψευτοδημοκρατών, μήτε βεβαίως και στους διθυράμβους που ήδη προετοιμάζουν οι στρατευμέ- νοι δημοσιογράφοι τόσο της αριστεράς όσο και της ψοφοδεξιάς.
Σ’ αυτή την προκλητική για την Αξιοπρέπειά μας, εορτή της Ήττας, την οποία θα στήσει το ψευτορωμαίικο του αντισυνταγματικού τόξου και οι ανε­ξαρτήτως ιδεολογικής καταβολής  πε­ρισπούδαστοι σοφοί του τίποτε, πα­ρέα με την καλοπληρωμένη χορωδία των αθλίων του δημοσιογραφικού υπο­κόσμου, η Χρυσή Αυγή θα είναι περή­φανα κι αμετανόητα μεν, με περίσσια θρασύτητα δε, προκλητικά απούσα!
Η θέση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κι­νήματος δεν ήταν και δεν θα είναι πο­τέ στο πλευρό των υπεύθυνων των δεινών του Λαού και της Πατρίδος μας. Δεν θα είναι ποτέ στο πλάι εκεί­νων που συνεχίζουν να κερδοσκοπούν στη πλάτη των εξαθλιωμένων Ελλή­νων, απολαμβάνοντας τα προκλητικά προνόμια του αντεθνικού Καθεστώ­τος.
Η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή είναι με την αιώνια Πατρίδα και τον Λαό! Γι’ αυτό το λόγο, η απο­τίναξη των δεσμών της δουλείας, το σπάσιμο των αλυσίδων της μνημονιακής υποδούλωσης, είναι καθαρά υπό­θεση εθνικιστική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών