Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2015

Χρήστος Παππάς: Κρατηθείτε όρθιοι και πολεμήστε για τα ιδανικά μας


Κρατηθείτε όρθιοι και πολεμήστε για τα ιδανικά μας

Άρθρο του Χρήστου Παππά, από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

«… Πολέμα για τα ιδανικά σου, για τα ελληνικά ιδανικά του Ανθρωπισμού. Πολέμα για την Μεγάλη Ιδέα. Άνδρες που περπατούν στην ζωή ευθυτενείς και με γαλήνη, μαθημένοι να πονούν χωρίς να υποφέρουν, να νικούν χωρίς να θριαμβολογούν, να νικώνται χωρίς να μοιρολογούν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνδρες θεμέλια γενεών».

Δεν θα υπήρχαν καλύτερα λόγια για σας, συναγωνιστές και συναγωνίστριες από αυτά τα λόγια του Ανθυπολοχαγού ήρωα Παύλου Μελά. Πόλεμος δεν είναι μόνο οι μάχες των ενόπλων, πόλεμος είναι η καθημερινή μάχη επιβίωσης, ο μόχθος αλλά και ο αγώνας των ιδεών.
Από Σεπτεμβρίου 2013 υποστήκαμε μια μαζική και συντονισμένη επίθεση από το εγχώριο κέντρο των προσκυνημένων και υπευθύνων της δυστυχίας του λαού μας. Επίθεση αήθη και πρωτοφανή, στηριγμένη σε ανύπαρκτα στοιχεία. Κοινή ομολογία, ακόμη και των....
πολιτικών μας αντιπάλων, δικαστικών ή μη, είναι ότι η ογκωδέστατη δικογραφία κατά της Χρυσής Αυγής είναι μία «φούσκα». Με την δικογραφία αυτή, με την σκευωρία αυτή, νόμιμα εκλεγμένοι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου βρέθηκαν από την μια στιγμή στην άλλη για 18 μήνες στην φυλακή, και άλλοι συνεχίζουν και σήμερα να παραμένουν σε αυτή. Με τις γνωστές παρεμβάσεις Σαμαρά στο ρόλο του αρχισκευωρού και συντονιστή και με την βοήθεια αθλίων ανθρωπαρίων συνεργατών του, υπουργών, συμβούλων, κ.λ.π., και δυστυχώς με την συνεργασία και συγκατάβαση επιόρκων δικαστικών λειτουργών, συνετελέσθη ένα ακόμη έγκλημα κατά του Λαού, της Ιστορίας, και της Δημοκρατίας εν τέλει, που τόσο υποτίθεται ότι αγαπούν και υπερασπίζουν.  Με αυτό που ονομάζεται πλέον επίσημα και από όλους «πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής», νόμισαν ότι θα μας περιορίσουν εκλογικά στο 2% και ότι θα υποτάξουν την λαϊκή βούληση και το εθνικιστικό φρόνημα του λαού μας. Πλανήθηκαν πλάνην οικτράν. Οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν θριαμβικά. Ο μνημονιακός εσμός των πολιτικών αντιπάλων μας και εχθρών του Λαού, κάθε αποχρώσεως, όλοι αυτοί οι Φιλελεύθεροι, Μπολσεβίκοι, ψευδοσοσιαλιστές, «ηρακλειδείς του Συντάγματος» και αρχιμάστορες της αρπαχτής, δεν μπόρεσαν και δεν θα μπορέσουν ποτέ να κατανοήσουν τι σημαίνει Πίστη και Τιμή. Δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σημαίνει Φιλοπατρία , τι σημαίνει Πειθαρχία και Πίστη στα κελεύσματα των Προγόνων
"Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν". (Πλάτων: Κρίτων, 51β).
Απόψεις για αυτούς παρωχημένες και ενάντιες στο πνεύμα της Νέας Εποχής που προσπαθούν να επιβάλλουν από κοινού με τους παγκόσμιους επικυρίαρχους, σε όλους τους λαούς. Ξαφνιάστηκαν όλοι αυτοί οι λάτρεις της Νέας Εποχής, οι οραματιστές μιας νέας κοινωνίας όπου οι άνθρωποι και οι λαοί από ελεύθερα όντα μεταβάλλονται σε καταναλωτικοί μαζάνθρωποι, σε εύπλαστο κιμά όπως προφητικά είχε πει και ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Ξαφνιάστηκαν με το κίνημα της αφύπνισης και αντίστασης των Ελλήνων που φέρει το όνομα Χρυσή Αυγή. Μη έχοντας πολιτικά επιχειρήματα, μη δυνάμενοι να μας αντιμετωπίσουν με πολιτικό λόγο, μας αντιμετώπισαν και μας αντιμετωπίζουν με τον τρόπο αυτό. Ο πολιτικός λόγος τους μεταβάλλεται σε ψευδονομικό λόγο. Αυτός είναι και ο βρώμικος πόλεμός τους. Πόλεμο που συνεχίζουν με την βοήθεια των βρωμερών κυκλωμάτων κάθε φύσεως ρουφιάνων των Μυστικών Υπηρεσιών οι οποίοι όπως επεχείρησαν στο παρελθόν έτσι επιχειρούν και τώρα εκμεταλλευόμενοι ανθρώπινες αδυναμίες και καταστάσεις να αποδυναμώσουν και να πλήξουν το Κίνημά μας. Και σε αυτόν τον πόλεμο , και σε αυτήν την πρόκληση θα απαντήσουμε δυναμικά. Όπως αντέξαμε και αντέξατε όλον αυτόν τον καιρό, όπως  κρατηθήκατε και κρατιέστε όρθιοι, περήφανοι και δυνατοί μέσα από το ανθελληνικό πογκρόμ των τελευταίων  ετών.  Μέσα από δολοφονίες,διώξεις και ατελείωτη λάσπη. Κρατήσατε από την μια ψηλά την Σημαία και από την άλλη την Τιμή και αξιοπρέπεια της Ιδέας μας και της Πατρίδας.
Σήμερα πλέον καλείσθε όχι μόνο να στηρίζετε και να ψηφίζετε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μα και να θεμελιώσετε μαζί μας την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. 
Την Ελλάδα του μέλλοντος, την Ελλάδα της Ελευθερίας.  Συσπειρωμένοι, πιστοί και δυνατοί κάτω από την Ιερή Γαλανόλευκη και τα τιμημένα λάβαρα με τον Ελληνικό μαίανδρο, απομονώνοντας τους δειλούς, τους ριψάσπιδες, τους μεμψίμοιρους, τους «κουρασμένους» και όλους  τους «δήθεν». Τους «δήθεν» υπερεπαναστάτες κρυμμένους στην ανωνυμία τους και στο χάος και λαβύρινθο του διαδικτύου, όλους αυτούς που θα εγκαταλείψουν τον αγώνα στην πρώτη δυσκολία.
Πείτε ΟΧΙ στην «μικρή και έντιμο Ελλάδα».
Πείτε ΟΧΙ στο σημερινό θλιβερό προτεκτοράτο των ασπόνδυλων πολιτικών αρχηγών.
ΟΧΙ στην ξενοκρατία και την υποταγή.
ΟΧΙ στο εθνοκτόνο μνημόνιο και το ξεπούλημα της Πατρίδας.
ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση και την οικονομική ολιγαρχία.
ΟΧΙ στην τυραννία των τραπεζών και των πολυεθνικών.
Ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων
ΟΧΙ στο νέο σχέδιο Ανάν
ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση και τον εκτουρκισμό.
ΟΧΙ στην ξενική εισβολή.
ΟΧΙ στην «ελληνοποίηση» των βαρβάρων και εισβολέων.
ΟΧΙ στην αθεΐα, τον αφελληνισμό και την ηδονοκρατία όπου «όλα επιτρέπονται».
Ο αγώνας σας σ’ αυτήν την δύσκολη για την Πατρίδα συγκυρία δεν είναι άρνηση. Δεν είναι οπισθοδρόμηση, δεν αποτελεί απλή και στείρα διαμαρτυρία . Ο Αγώνας μας και ο Αγώνας σας σήμερα είναι το άλμα προς ένα λαμπρό μέλλον , είναι μία κατάφαση, μία απόφαση ζωής για Αγώνα και Νίκη.
Για να πραγματώσουμε την Εθνική μας Ιδέα που θα κάνει την Πατρίδα μας Ελεύθερη και Δυνατή, τον Λαό μας και πάλι υπερήφανο και ευτυχισμένο.
Γι’ αυτό όλοι εμείς λέμε :
ΝΑΙ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λέμε ΝΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ.
Λέμε ΝΑΙ στην κοινωνική δικαιοσύνη και στην κοινωνική αλληλεγγύη
ΝΑΙ στην Ορθοδοξία και την Ελληνική Παράδοση.
Λέμε ΝΑΙ στο αύριο και την Ελληνική νεολαία.
Λέμε ΝΑΙ στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.
ΝΑΙ στο Εθνικό Κράτος μέσα στην Ευρώπη των ισοτίμων και ελευθέρων Λαών.
ΝΑΙ στην πρόοδο και την αξιοπρέπεια
ΝΑΙ στην Μεγάλη Ελλάδα των ονείρων μας.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ και μόνον ΕΛΛΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών