Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2015

ΤΕΛΟΣ: Παραχωρείται όλη η Ελλάδα στους δανείστές και δεσμεύεται με 3ο Μνημόνιο για πάνω από μια δεκαετία!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δε σεβάστηκαν το "ΟΧΙ" του ελληνικού λαού και τον ταπεινώνουν.

Όπως όλα δείχνουν, η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έφτασε στο τέλος της. Όλοι οι πρωθυπουργοί και οι αξιωματούχοι που μετέχουν σε αυτή τιτιβίζουν αυτή τη στιγμή ότι η συνεδρίαση τελείωσε με ομόφωνη απόφαση.
 
Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας, όμως το σίγουρο είναι ότι προ των πυλών έχουμε το νέο αιματηρό αριστερό μνημόνιο. Εκ των σημείων που είχαν συμφωνηθεί ήδη από χθες, έχουμε ότι μέχρι την Τετάρτη θα νομοθετηθούν σωρεία αιματηρών μνημονιακών μέτρων, όπως η αύξηση του ΦΠΑ, η μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων και άλλα πολλά.
Στη συμφωνία, βεβαίως, υπάρχουν και άλλα πολλά, όπως η άμεση κατάργηση των νόμων που θεωρήθηκαν μονομερείς ενέργειες, η εκχώρηση δημόσιας περιουσίας σε....
υπερεθνικό οργανισμό με έδρα του Λουξεμβούργου, η συνέχιση της εμπλοκής του ΔΝΤ στο νέο μνημόνιο, η άμεση εισβολή των τροϊκανών στα υπουργεία για αξιολόγηση και άλλα πολλά.
Σε λίγες ώρες που θα δοθεί στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της συμφωνίας θα έχουμε να πούμε πολλά για το νέο μνημόνιο που φέρνει η συγκυβέρνηση Σανέλ, για να αποτελειώσει τους Έλληνες, με την ψήφο της νουδούλας, του κλεφτοπασόκ και του κόμματος Μπόμπολα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών