Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2015

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!

konstantopoulou_gay_pride

Γράφει ο Αντίοχος

Απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να παραιτείται από την προεδρία της Βουλής, μετά τη στάση της στην ψηφοφορία της Κυριακής, έδωσε η… αφέντρα Ζωή Κωνσταντοπούλου, δηλώνοντας στην naftemporiki.gr: «Δεν έχω καμία σκέψη για παραίτηση, τα δημοσιεύματα είναι εκ του πονηρού».
Ενώ όπως προσέθεσαν «συνεργάτες» της (δηλαδή, όπως είπε η ίδια, ζητώντας όμως να χρεωθεί η δήλωση σε… συνεργάτες της: «Ακόμη και αν της ζητηθεί δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Μόνο η Βουλή μπορεί να την πάψει».
Κλασσική περίπτωση πολιτικαντισμού, ή όπως το λέει και η νεολαία «κολλημένη με την καρέκλα» η μαντάμ Ζωή!
Η οποία, εφόσον διαφωνούσε πραγματικά με το… αντιμνημονιακό Μνημόνιο που θα μας φέρει ο mister Tsipras, όφειλε κατ’ αρχάς να μην κρυφτεί πίσω από...
το «παρούσα» και να ψηφίσει καθαρά και ξάστερα «όχι», κατά δεύτερον να υποβάλλει την παραίτησή της από την προεδρική καρέκλα και κατά τρίτον, να καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ ως μνημονιακό κόμμα και να ανεξαρτητοποιηθεί. Διότι άλλο πράμα διαφωνώ ότι ο τάδε δρόμος πρέπει να περάσει από την Κάτω Ραχούλα κι άλλο διαφωνώ με το νέο Μνημόνιο που επηρεάζει άμεσα τις ζωές μας κυρά- Ζωή. Άπαξ και διαφωνείς, το καταγγέλλεις και φεύγεις! Τα υπόλοιπα είναι για τους κουτοχορτοφάγους!
(ΥΓ): Τα ίδια ισχύουν και για τον υπόλοιπο θίασο των «διαφωνούντων» του ΣΥΡΙΖΑ (Λαφαζαναίους, Στρατούληδες, Ραχήλ Μακρή και δε συμμαζεύεται…). Ομοίως και για τις δύο βλαχοπόνηρες ακροαριστερές βουλευτίνες που ψήφισαν «όχι», αλλά παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών