Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2015

Λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής κατά την προεκλογική περίοδο


Λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής κατά την προεκλογική περίοδο

Η εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, εκτός από την τρομοκρατία των καναλιών, περιείχε και μία ιταμή συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Ενόχλησε πολλούς η υπερήφανη στάση του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, οι οποίοι είπαν ένα ακόμα ΟΧΙ στην πολιτική των μνημονίων.
Σχετικά με τη στάση που κράτησαν οι μεγάλοι ιδιωτικοί σταθμοί, ο ΣΥΡΙΖΑ παραπονιέται για τα μάτια του κόσμου, αφού είναι ήδη πέντε μήνες κυβέρνηση και ενώ καταγγέλλει την διαπλοκή δεν έχει κάνει τίποτε. Έτσι, για μια ακόμη φορά με ευθύνη τώρα της για πρώτη φορά αριστεράς κυβερνήσεως, οι “νταβατζήδες” έκαναν θαυμάσια την δουλειά τους. Μέσα στα πλαίσια της οποίας ήταν βεβαίως και ο....
συνεχιζόμενος παράνομος και αντισυνταγματικός αποκλεισμός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Ας επιστρέψουμε όμως στους ψευτοεθνικόφρονες των υπογείων της Νέας Δημοκρατίας, πολλοί από τους οποίους παριστάνουν και τους υπερπατριώτες και τους ανεξάρτητους, ενώ στην πραγματικότητα ήταν φερέφωνα του σαμαρικού μπλοκ το οποίο μετά την παραίτηση του προέδρου τους, είναι βέβαιον ότι θα διαλυθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρουν αλλού μεροκάματο οι συστηματικοί συκοφάντες του Κινήματός μας.
Όλοι αυτοί, λοιπόν, είχαν το θράσος να ισχυριστούν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και ότι ενισχύει την αριστερά. Πράγμα εντελώς ανυπόστατο, το οποίο δεν είναι δυνατόν να ισχύει εις ουδεμία των περιπτώσεων αφού οι Εθνικιστές με τους μαρξιστές και τους εθνομηδενιστές δεν είναι δυνατόν να έχουν την οποιαδήποτε σχέση. Ο ισχυρισμός τους εξάλλου αυτός συνετρίβη από αυτό το ίδιο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, γιατί στο 61% του ΟΧΙ είναι βέβαιον και αποδεικνύεται και από τους αριθμούς ότι υπήρχαν και πολλοί πολίτες οι οποίοι στις εκλογές του Ιανουαρίου είχαν ψηφίσει την Νέα Δημοκρατία.
Την Ν.Δ. και τους δήθεν ανεξάρτητους λακέδες της οι οποίοι συκοφάντησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για συνεργασία με την αριστερά. Είχαν το θράσος μάλιστα να διατυπώσουν αυτόν τον ισχυρισμό όταν ανοιχτά καλούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε “εθνική συνεργασία”, όπως είχε πει στην ομιλία του ο τέως πρόεδρός τους Αντώνης Σαμαράς. Μη ξεχνάμε άλλωστε τα χειροκροτήματα των βουλευτών της Ν.Δ. όχι μόνον στον Βενιζέλο, αλλά και σε αυτόν τον ίδιο τον Γραμματέα του ΚΚΕ Κουτσουμπά!
Σε όποιον όμως έχει αμφιβολίες για την στάση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήλθε η Δευτέρα της 6ης Ιουλίου 2015 και η σύνοδος των πολιτικών αρχηγών όπου βρήκε την Ν.Δ. να συμφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και να χαράσσουν κοινή γραμμή. Η ζωή τελικά δίνει την καλύτερη απάντηση στους ψεύτες και τους συκοφάντες.
“Υ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών