Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2015

Ψεύτης και Υποκριτής Τσίπρας..."Πρόδωσα το ΟΧΙ του ελληνικού λαού και έφερα Μνημόνιο"

«Σαφέστατος» υπήρξε ο Τσίπρας μιλώντας στον κομματικό ραδιοσταθμό του Σύριζα, «Στο Κόκκινο», αποτείνοντας μήνυμα προς την εσωκομματική «αντιπολίτευση», αλλά και του αριστερού ακροατηρίου, που είναι σαφέστατα μουδιασμένο από την υπογραφή του νέου αριστερού μνημονίου. Στην ουσία στην συνέντευξή του συμπυκνώθηκε η εδώ και δεκαετίες βαθύτατη υποκρισία της αριστεράς, η οποία προφασιζόταν την στήριξη στον Λαό, την ίδια ώρα που χαριεντιζόταν με τα πιο σκοτεινά κέντρα της πλουτοκρατίας.
Παραδέχτηκε αρχικώς ότι υπέγραψε ένα βαρύτατο Μνημόνιο, χαρακτηρίζοντάς το ως «νίκη της Αριστεράς», ενώ έκανε έκκληση στους λοιπόν συντρόφους του....
να παραμείνουν στον Σύριζα, έτσι ώστε να «συνεχίσουν να μάχονται ενάντια στα μνημόνια». Παραδέχτηκε μάλιστα την προδοσία της ετυμηγορίας του Ελληνικού Λαού στο δημοψήφισμα, λέγοντας: «Για να είμαστε ειλικρινείς, ήταν παρόμοιο αυτό που ήρθε με αυτό στο οποίο είπαν «όχι» οι πολίτες στο δημοψήφισμα, στα α' σκέλος του ερωτήματος.».
Ποιο είναι το σχέδιο Τσίπρα, λοιπόν, για την αριστερά; Και με τα μνημόνια και τους διεθνείς τοκογλύφους, υπογράφοντας μνημόνια και επαχθέστατα μνημονιακά μέτρα, και με τα «κοινωνικά κινήματα», για τη «μάχη ενάντια στα Μνημόνια». Όπως χαρακτηριστικά είπε: «θα αφήσουμε το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα να διαχειριστεί την κατάσταση;». Ένα χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα του οποίου το έργο συνεχίζει, αφού όπως είπε "τώρα ολοκληρώνουμε την 5η αξιολόγηση, που άφησε στη μέση ο Σαμαράς", αναφερόμενος στην κατάληψη κρατικών κτηρίων από την τρόικα.
Πρόκειται ουσιαστικά για το «παρά πόδας» του Ζαχαριάδη, το οποίο τότε μπορεί να ακούστηκε «επαναστατικό», όμως σήμανε το τέλος των κατσαπλιάδων και των συμμοριτών. Επειδή οι ιστορικές αντιστοιχίσεις αρέσουν στους μαρξιστές, αυτό σημαίνει την πλήρη παράδοση του Τσίπρα στο διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο και την εγχώρια κλεπτοκρατία.
Πρόσεχε μόνο, Αλέξη μετά από τόσους «αγώνες ενάντια στο Μνημόνιο» μην τελειώσει το μελάνι της Mont Blanc (από τις πολλές υπογραφές...).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών