Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2015

Το αδερφό κόμμα της ΝΔ προδίδει την Κύπρο ακόμη μια φορά: Ανα(ν)στασιάδης – «Το όνομα που επιθυμώ από καρδιάς είναι Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου»


Τα «αμερικανάκια» προδίδουν την Κύπρο: Ανα(ν)στασιάδης – «Το όνομα που επιθυμώ από καρδιάς είναι Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Λύση του Κυπριακού είναι μια. Εκδίωξη με κάθε μέσο των τούρκων από τη νήσο και Ένωση με την Ελλάδα. Όλα τα υπόλοιπα είναι προδοσία.
Το "αδελφό" κόμμα της ΝΔ στην Κύπρο επιβεβαίωσε τον προδοτικό του ρόλο άλλη μια φορά.
 
Προ ημερών είχε βγει από τουρκικές εφημερίδες η δήλωση του Ακιντζί ότι οι «διαπραγματεύσεις» για το Κυπριακό προχωρούν γρήγορα και ότι συντόμως θα είναι πραγματικότητα η «διζωνική – δικοινοτική ομοσπονδία» με όνομα «Ενωμένη Κυπριακή Ομοσπονδία», στα πλαίσια πάντα του σχεδίου Ανάν, που είχε απορρίψει ο Κυπριακός Ελληνισμός.
Αυτές τις δηλώσεις της προδοσίας επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο Ανα(ν)στασιάδης, ο οποίος σε συνέντευξή του σε τουρκική εφημερίδα δήλωσε ότι....
έχει το ίδιο «όραμα» με τον Ακιντζί. Δηλαδή και οι δύο έχουν «όραμα» να εξυπηρετήσουν τα τουρκικά συμφέροντα, να φτύσουν τους νεκρούς και τους αγνοούμενους της τουρκικής εισβολής, νομιμοποιώντας τον «Αττίλα». Η διαφορά, βεβαίως, είναι ότι ο Ακιντζί εκπροσωπεί τους τούρκους, ενώ ο Ανα(ν)στασιάδης υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τον Κυπριακό Ελληνισμό.
Για να φανεί μάλιστα η αμερικανοδουλεία του, ο Ανα(ν)στασιάδης πρότεινε και όνομα, όπου και διαφώνησε (!) με τον Ακιντζί. Συγκεκριμένα είπε: "Έχει λεχθεί ότι το όνομα που συζητούμε με Ακιντζί είναι το Ενωμένη Ομόσπονδη Κύπρος. Δεν είναι αλήθεια αυτό. Το όνομα που επιθυμώ από καρδιάς είναι Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου".
Έφτασε μάλιστα μέχρι του σημείου να ζητήσει τη «συμβολή της Τουρκίας», θυμίζοντας τις μαύρες μέρες του Ιουλίου του 1974, όταν ο Μακάριος καλούσε τους τούρκους να επέμβουν, με αποτέλεσμα την εισβολή του Αττίλα. Ιδού τι είπε: «Αναμένουμε στήριξη από την Τουρκία για τις προσπάθειές μας με τον Μουσταφά Ακιντζί. Επιθυμούμε επίσης η Άγκυρα να συμβάλει στη λύση του Κυπριακού».
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, έκανε εκτενή αναφορά στα γεωπολιτικά και οικονομικά οφέλη που θα έχει η Τουρκία από την προδοσία του: "η επίλυση του Κυπριακού θα ωφελήσει επίσης την Τουρκία. Οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα θα διορθωθούν ως αποτέλεσμα της ειρήνης.  Ο δρόμος για την ειρήνη και ο δρόμος για παροχή φυσικού αερίου θα ανοίξει. Η επιτυχία των διαπραγματεύσεων στην Κύπρο θα επηρεάσει θετικά όλες τις χώρες της περιοχής και το κυπριακό κράτος θα αποτελέσει παράδειγμα στην περιοχή. Και το πιο σημαντικό, οι Ηνωμένες πολιτείες Κύπρου οι οποίες θα είναι εντός της ΕΕ θα είναι στενός σύμμαχος της Τουρκίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών